paulenka91
Fanka BB :)
Ja to samo i już nie śpię w majtkach.To tak jak u mnie, infekcji niby nie widać tylko swędzenie. Wkładek nie noszę ale możliwe że od płynu do prania
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja to samo i już nie śpię w majtkach.To tak jak u mnie, infekcji niby nie widać tylko swędzenie. Wkładek nie noszę ale możliwe że od płynu do prania
Ja też mam jakieś uczucie lekkiego pieczenia i dyskomfortu. Myślę, że to może powodować luteina, która co wieczór zakładam. W poniedziałek mam wizytę u lekarza. Może jak powiem o dolegliwości to w końcu mnie zbada bo nie zrobił tego jeszcze od początku ciążyTo tak jak u mnie, infekcji niby nie widać tylko swędzenie. Wkładek nie noszę ale możliwe że od płynu do prania
Ja też i od razu lepiej, tylko emek mówi, że go kusze, a tu nie wolno ruszać [emoji23][emoji23]Ja to samo i już nie śpię w majtkach.
U mnie nawet nie ma mowy o seksie [emoji23]Ja też i od razu lepiej, tylko emek mówi, że go kusze, a tu nie wolno ruszać [emoji23][emoji23]
A polecasz jakis konkretny preparat z wit.c ? Moze po prostu udam sie do apteki i zapytam.
Hej[emoji5] powiedzcie mi w ktorym dokladnie tyg mialyscie lub bedziecie mialy usg prenatalne. U mni bedzie wtedy 13t3d i zastanawiam sie czy nie za pozno i czy lepiej nie przelozyc na wczesniej
U mnie nawet nie ma mowy o seksie [emoji23]
Ja już w nic się nie mieszcze![]()
Ochota średnia ale boje się cały czas[emoji16]Nie masz ochoty czy nie możesz? Ja nie mogę a ochotę mam straszną. Śmieję się że to kara za grzechy wszystkie haha...
Ja od dawna bez majtek śpię [emoji6] może z kolei za bardzo kuszę malżaJa też i od razu lepiej, tylko emek mówi, że go kusze, a tu nie wolno ruszać [emoji23][emoji23]