Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Noo oczywiście, że inny rodzaj ale w pierwszym trymestrze nikt się nie chce tego podjąć, bo tyle co ja się nadzwonilam to każdy pyta czy skończony pierwszy trymestr bo jak nie to on się nie podejmieMi się wydaje, że nie ma problemu z przeswietleniem w ciąży, bo to przeswietlenie punktowe. Założą co najwyżej ze trxy fartuchy ochronne. Podobnie z samym leczeniem zębów, po prostu dają inny rodzaj znieczulenia.
Ja na wizycie miałam ciśnienie 150 [emoji16]lekarz odrazu że tak działa pewnie na mnie gabinet[emoji23]a mierze 2 razy dziennie i zawsze mam niskie puls czasem dochodzi do 100Haha to ja też tak mam, że parę dni po wizycie jestem spokojna i potem to samo
.. Eh obysmy nie osiwialy do porodu![]()
Tak tak, w pierwszym mało kto zaryzyuje bo do 14t rozwija się układ nerwowy, ktory rtg może uszkodzić. Ząb, nie ząb, ale ryzykować nie chcą. Jak w sierpniu to akurat za pare tyg pewnie masz II trymestr [emoji4]Ja juz poczekam do drugiego trymestru. Byle by mnie przestało bolec
Syndrom białego fartucha ;d i od razu ciśnienie wyższe, mi zależy kiedy zmierza, bo jak od razu po wejściu to też wysokie ale już po wszystkim jak siedzę i tylko rozmowa to spada do normalnego,nawet troszkę poniżej normy ;pJa na wizycie miałam ciśnienie 150 [emoji16]lekarz odrazu że tak działa pewnie na mnie gabinet[emoji23]a mierze 2 razy dziennie i zawsze mam niskie puls czasem dochodzi do 100