Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Śliczny synuś gratulacje [emoji8]Cześć ciocie :-)
Mam 6.51cm taki już duży jestem :-)
Pięknie machałem do mamy i taty i ładnie współpracowałem z Panią doktor :-)
Pani doktor powiedziała, że wyglądam jej na chłopca i by się bardzo zdziwiła jeśli okazałoby się, że jestem dziewczynkątakże jak na razie zostaję Mateuszkiem[emoji170] [emoji7] Co mamie się zgadza bo tak czuje[emoji12]
na USG wszystko w porządku, jeszcze tylko trzeba poczekać na wyniki z krwi ale mama jest dobrej myśliZobacz załącznik 875479Zobacz załącznik 875480
Wow jaki śliczny domek [emoji16] i taki zgrabniutki ja też mam taki tydzień i brzuszek tez porównywalny w tygodniu ztobię sobie kolejną fotkę dla porównania [emoji5]Moj brzuch 14+2. [emoji23]Zobacz załącznik 875509
Heee a my właśnie wróciliśmy z pizzy taka skromna kolacja[emoji2]Ahahahaha to mimo braku apetytu to fastfoody mile widziane[emoji16]ostatnio pizza [emoji16]
Moj brzuch 14+2. [emoji23]Zobacz załącznik 875509
Fajny domek dla małego mieszkańca :-)Moj brzuch 14+2. [emoji23]Zobacz załącznik 875509
Ja też bym jadła ciągle frytki...Dobrze że nie tylko mnie ciągnie do niezdrowego. Ja mam ciągle ochotę na frytki. Aby się nie dać,zapiekam sobię ziemniaki... No prawie to samo :-)