Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dokładnie, macierzyństwo to nie tylko przyjemności i radość pokazywana w filmach. Tam mama mimo noeprzespanej nocy zawsze pięknie wygląda, jest uśmiechnięta i pełna energii. Ja już wiem, że nie tak to wygląda. I faktycznie jest nacisk społeczeństwa, że trzeba być matka polką z czym ja absolutnie się nie zgadzam. Miłość przyjmuje różne formy i w mojej opinii wszystkie są dobre jeśli przemawia przez nas troska o dziecko.Jak się urodzi to na pewno będziesz matką od pierwszej chwili, ale wcale nie musisz być standardową matką polką i się super odnaleźć w tej roli. Mam kilka koleżanek, które owszem kochają swoje dzieci, ale wcale nie były super szczęśliwe w domu z dziećmi i odżyły dopiero, gdy wróciły do pracy. Wiem, że o tym się nie mówi, bo nie wypada, ale macierzyństwo też rozczarowuje w wielu aspektach.
Tak czy siak potem patrzysz na tego dzieciaka jak podrośnie i się okazuje że jest fajny i warto było
Ja to chyba urodzę w lutym bo co usg to mi młodszą ciąże pokazuje...
Zaczęło mnie stresować jakoś, że nie mam miejsca na drugie dziecko w mieszkaniu. Gdzie je wcisnąć? Między zabawki chyba...
A wy dziewczyny macie pokój czy kącik przewidziany?
Wlasnie dzieki doświadczeniom starszych kolezanek, znajomych, bratowych chce uniknac takiej sytuacji, ze przez kilka lat bede miala dziecko w łóżku. Wiec chyba juz wolę pomęczyć sie i wstawac czesciej. Za pol roku sie dowiemy [emoji16]Ja swoje pierwsze dziecko brałam do łóżka od początku do karmienia i tak z nim zasypiałam ..potem miałam przewalone przez 4 lata. 4 lata chodzenia do nas do łóżka w nocy , płacze ,beze mnie nie usnął..przy drugim byłam mądrzejsza i od początku odkładałam go do łóżeczka , efekt był taki że jak miał kilka miesięcy przesypiał już elegancko całe noce
Tez o tym myślałam, ale pozniej i tak lozeczko bedzie konieczne. [emoji4]My w ogole myślimy o kołyce mniej więcej takiej na pierwsze miesiące. Ma ktoś doświadczenke jak się sprawdzają? Moja przyjaciółka zachwala, miała doczepiane kółka i w nocy koło łóżka miała. W dzień pod ścianą i mówi, że super. Zobacz załącznik 876092
No wiem, a właśnie łóżeczko już mamy od brata, a takie kołyski na olx wcale nie są drogie.Tez o tym myślałam, ale pozniej i tak lozeczko bedzie konieczne. [emoji4]