Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Też mi się bardzo poprawiły, są ładniejsze i bardziej błyszczące, no i bardzo mało wypada. Za to po ciąży będą lecieć garściami, także korzystajA w ogole wiecie co, zauważyłam, że mega poprawiły mi się włosy. Nie dość, że ładniejsze to wczesniej musiałam myć co drugi dzień, i już na drugi dzień były do d.u.p.y. nic sie z nimi nie dało zrobić, a teraz i na trzeci są świeże i się układają [emoji16]
On się niby cieszy. Sam chciał to ma. Aczkolwiek też bez przesady jakiejś euforii nie ma. Wydaje mi się że bardziej chciał bo wszyscy mają to i on chce. On bardziej interesował dziećmi niż ja, brał na ręce dzieci znajomych itp., a mnie to nigdy nie interesowało i raczej unikałam kontaktów z dziećmi bo zawsze mnie denerwowały uwagi w stylu że się może zapatrze, albo że najwyższy czas które zazwyczaj czynione są jak nie masz dzieci i podchodzisz do dziecka. Jakoś to będzie bo już odwrotu nie ma.
Jak myślice chłopczyk czy dziewczynka?
No to podziwiam twoją wytrwałość. Ja wręcz mam teraz takie myśli z perspektywy czasu, że bez sensu byłam taka spięta przy pierwszym dziecku i tak się trzymałam tych wszystkich swoich 'zasad'. Teraz sobie myślę, że w wielu kwestiach wyluzuje i sobie odpuszczę. Będę wtedy szczęśliwsza i Nie będę takim wrakiem człowieka jakim byłam po roku od narodzin syna. A on sam sobie regulował swój rytm i rozwój bez względu na moje wysiłki jak się okazywało.