Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja moge, ja chetnie [emoji16][emoji16][emoji16]O, kolejna dziewusia rośnie [emoji2] Może któraś z rozeznanych komputerowo mam zrobi zestawienie z naszymi nickami, płcią dziecka i terminem porodu?
Ooo super, to podobnie mamy terminy i prawie równe dzidziolki [emoji7]Hej ciężarówki [emoji16] jestem po wizycie [emoji4] wszystko jest ok [emoji4] słyszeliśmy już serduszko [emoji173][emoji173] maleństwo ma prawie 7 cm [emoji4][emoji4] i termin z USG dzisiejszego też jest o 2 dni szybszy niż z OMz OM na 21.01 A z dzisiejszego USG 19.01 [emoji4] kolejna wizyta 10.08.
Zobacz załącznik 877217
Hee super [emoji7]Ooo super, to podobnie mamy terminy i prawie równe dzidziolki [emoji7]
Cudowny
Sliczniasty dzidzi[emoji7]Hej ciężarówki [emoji16] jestem po wizycie [emoji4] wszystko jest ok [emoji4] słyszeliśmy już serduszko [emoji173][emoji173] maleństwo ma prawie 7 cm [emoji4][emoji4] i termin z USG dzisiejszego też jest o 2 dni szybszy niż z OMz OM na 21.01 A z dzisiejszego USG 19.01 [emoji4] kolejna wizyta 10.08.
Zobacz załącznik 877217
Mam ten sam problem[emoji23]z tym że ja nie mogę się zebrać do sprzątania a do tego znów z tyłu rozbolały mnie plecyWy mi powiedzcie... Co mi odwaliło, żeby w tej szafie układać? [emoji23]
Tyle ciuchów, a ubrać sie nie ma w co [emoji23]
Skończyłam [emoji123] jeszcze połki małża, ale to w inny dzień i potrzebuje jakieś 15min na to haha [emoji849] ale on strasznie niszczy ciuchy, ja niektore mam jeszcze sprzed wieeeeelu lat.Mam ten sam problem[emoji23]z tym że ja nie mogę się zebrać do sprzątania a do tego znów z tyłu rozbolały mnie plecy
Skończyłam [emoji123] jeszcze połki małża, ale to w inny dzień i potrzebuje jakieś 15min na to haha [emoji849] ale on strasznie niszczy ciuchy, ja niektore mam jeszcze sprzed wieeeeelu lat.