Tasza
Fanka BB :)
Aaa o tym zapomniałam. Zaparcia ehhh [emoji6]U mnie wciąż bolące piersi, czasem jakiś ból brzucha i zaparcia. Więcej nie stwierdziłam [emoji1]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Aaa o tym zapomniałam. Zaparcia ehhh [emoji6]U mnie wciąż bolące piersi, czasem jakiś ból brzucha i zaparcia. Więcej nie stwierdziłam [emoji1]
Ja nie mogę wpisać [emoji50]Ok. Proba. Zobaczcie czy mozecie sie wpisywac. Pozniej to połacze z kalendarzem i jak ktos nie moze sie wpisac to go wpisze tylko dajcie znac czy ktokolwiek potrafi tam edytowac [emoji4]
Link do: Styczniówki 2019r.
A co Ci wyskakuje ? Mozesz dac screena?Ja nie mogę wpisać [emoji50]
Ok. Proba. Zobaczcie czy mozecie sie wpisywac. Pozniej to połacze z kalendarzem i jak ktos nie moze sie wpisac to go wpisze tylko dajcie znac czy ktokolwiek potrafi tam edytowac [emoji4]
Link do: Styczniówki 2019r.
Że nie obsługuje tej przeglądarkiA co Ci wyskakuje ? Mozesz dac screena?
Link do: Kalendarz - jak obsługiwać i gdzie go szukaćŻe nie obsługuje tej przeglądarki
U mnie pojawia się informacja, że nie jest obsługiwane z tego urządzenia... :/A co Ci wyskakuje ? Mozesz dac screena?