• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Halo halo styczen 2019

reklama
Ja to w ogole miałam problem z ta data porodu bo położna mi wpisala 22, z usg wychodziło zwykle 19, teraz wyszlo 17, a aplikacja, że 21 [emoji23] oczywiscie wyjdzie kiedy bedzid chcialo, ale wpisalam juz 21 w moje imieniny [emoji16]

U mnie też termin różnie z OM 02.01. A ż USG to 27.12. Lub 30.12. Także termin sam przełom...2018/2019 :)
Z objawami też różnie, piersi już mało dokuczaja ale znów podrosly, mdłości rzadko, senność i zmęczenie, zaparcia, bóle brzucha czasami wogole czasami trochę ciągnie, kuje... W poniedziałek wizyta to podejrze Kruszynke :D bo już czasami to łapie fazy że coś nie tak jest

reklama
Ja to w ogole miałam problem z ta data porodu bo położna mi wpisala 22, z usg wychodziło zwykle 19, teraz wyszlo 17, a aplikacja, że 21 [emoji23] oczywiscie wyjdzie kiedy bedzid chcialo, ale wpisalam juz 21 w moje imieniny [emoji16]
A myślałam że u mnie tylko tak [emoji51] mi przy moich dłuższych cyklach wychodziło 8.01, położna to zignorowała i wpisała 5.01. Na pierwszym USG wyszła młodsza o tydzień niż z OM ale został termin wpisany przez położna. A na genetycznych okazało się że bombelek jest o tydzień większy niż z OM i termin na 30.12 [emoji51]

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry