• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Halo halo styczen 2019

Cześć Dziewczyny!
Dzisiaj z ciekawości sprawdziłam czy jest jakieś forum/grupa na fb z dziewczynami z terminem na styczeń i znalazłam Was :)
Wystąpiłam o dołączenie do zamkniętej grupy na fb ale po ilości komentarzy zastanawiam się czy częściej nie bywacie właśnie tu ;)
U mnie pierwsza ciaza - jutro zaczynam 15 Tc, termin z usg na 8.01 :) jeszcze nie znam płci.
Jutro czeka mnie wizyta kontrolna po usg rozszerzonym i zastanawiam się czy nie miałam go wykonanego zbyt wcześnie bo 29.06, wtedy byłam w 12+3. Do lekarza prowadzącego chodzę do Enel Med więc usg wykonuje na zupełnie innej wizycie i przez innego lekarza ( moje pierwsze usg to milcząca Pani Doktor, która nie odpowiedziala na żadne z moich pytań gdzie przez ok 2 tygodnie miałam plamienia i byłam przerażona).
Nawet nie wiedziałam o grupie na fb[emoji23]

reklama
Witajcie dziewczyny, u mnie przyplatalo się jakieś zapalenie pęcherza.. Straszny nacisk na pęcherz czuje i jakby ból pieczenie przy oddawaniu moczu ...wiecie co można? Bo pani w aptece nie wiedziała o.O a do lekarza nie mogę się dodzwonić wizyta za tydz a mnie to męczy i w dodatku boję się czy nie zaszkodzi..
Mi gin zalecił brać urosept jak też tak miałam juz w ciąży. Możesz po prostu spróbować żurawiny dużo jeść takiej nie slodzonej

Hejo laseczki. Ja byłam dzisiaj odwiedzić stolice [emoji16] Mieszkam na południu Polski wstyd sie przyznać, ale byłam tam pierwszy raz. Odwiedziłam łazienki i te sprawy i nażarłam się... Maka.. Tak mi smakował mmm pychotka, a cola to już w ogóle. Miła odmiana po tej wodzie wiecznie. A dzisiaj rano zamiast "nadpalone", to ja "napalone" w wiadomosciach czytam, głodnemu chleb na myśli [emoji23] Jak tam dzisiejsze wizyty? [emoji4]

Mi gin zalecił brać urosept jak też tak miałam juz w ciąży. Możesz po prostu spróbować żurawiny dużo jeść takiej nie slodzonej
Mi właśnie babka w aptece powiedziała, że uroseptu nie mogę bo chciałam kupić ale może postaram się wcześniej wizytę przełożyć u gin, żurawine kupiłam ale dopiero w domu zobaczyłam, że slodzona. . Podjem ta a jutro może kupię taka nie slodzona

reklama
Mi właśnie babka w aptece powiedziała, że uroseptu nie mogę bo chciałam kupić ale może postaram się wcześniej wizytę przełożyć u gin, żurawine kupiłam ale dopiero w domu zobaczyłam, że slodzona. . Podjem ta a jutro może kupię taka nie slodzona
Spróbuj sobie tą żurawine, może pomoże [emoji6] a jak nie to zapytaj swojego lekarza tylko nie czekaj za długo póki nie jest jeszcze najgorzej

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry