reqiem
Fanka BB :)
O tak ? Dupek ma wpływ na TSH?Ja miałam 0,58 z lekami. To po części też kwestia duphastonu, teraz będę pewnie miała jeszcze niższe bo dawka hormonów poszław górę .
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
O tak ? Dupek ma wpływ na TSH?Ja miałam 0,58 z lekami. To po części też kwestia duphastonu, teraz będę pewnie miała jeszcze niższe bo dawka hormonów poszław górę .
Też piję tylko wodę coli wcale ale nie wiem co mnie tak wzięło
Wczoraj np zjadłam na wieczór pół słoika ogórków kwaszonych a dzisiaj chodziło za mną słodkie i w efekcie pół czekolady poszło... Te zachcianki zaczynają mnie denerwować [emoji23]
Dziewczyny jak Wam się podoba kostka? Wersja dla dziewczynkiZobacz załącznik 878595Zobacz załącznik 878596
Piękna kostka. Masz talentsprzedajesz to przez internet?
Lilli będę szyć w przyszłym tygodniu, bo teraz mam jeszcze kilka zamówień![]()
SuperTeż piję tylko wodę coli wcale ale nie wiem co mnie tak wzięło
Wczoraj np zjadłam na wieczór pół słoika ogórków kwaszonych a dzisiaj chodziło za mną słodkie i w efekcie pół czekolady poszło... Te zachcianki zaczynają mnie denerwować [emoji23]
Dziewczyny jak Wam się podoba kostka? Wersja dla dziewczynkiZobacz załącznik 878595Zobacz załącznik 878596
Chętnie zobaczę. Gdzie cię można znaleźć na fb ?
Marzenka po prosu wow [emoji33]Też piję tylko wodę coli wcale ale nie wiem co mnie tak wzięło