Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Marzenka, ja też byłabym chętna [emoji16]Myślę, że nie ja jedna. Ty lepiej więcej zamówień nie przyjmuj, bo jak my Cię osaczymy, to do porodu nie zdążysz [emoji38]
Piękne rzeczy szyjesz, już kiedyś pisałam.
Też będę chętna ale jeszcze chwilę[emoji6]Dziękuję
Wiesz, teraz jeszcze dobrze mi się szyję więc to wykorzystuje i nie odmawiam zamówień. Gorzej jak już brzuch urośnie to będzie gorzejtakże zapraszam jak coś potrzeba [emoji41]
Mam to samo właśnie [emoji1] wychodzę z założenia że jak się nie pije od czasu do czasu to nie zaszkodzi [emoji12]Kokoszka wiemy że gazowanych nie możnaale niestety nie zawsze uda się obejść ze smakiem.. ja w niedzielę dorwałam się do coli to szklankę na raz wypiłam i było mi mało [emoji23][emoji23]
W ogóle mam czasem dzień na niezdrowe jedzenie, jak sobie z tym radzicie?
Mam tak samo. Jakby skurcz jajnika jak się zapomnę [emoji6]Tak kicham z podkurczonymi nogami bo boli mnie brzuch tak na dole.
Na bol co bierzesz?Hej Dziewczyny. Dla mnie jakiś fatalny dzień dziś. Wczoraj po południu rozbolala mnie głowa, ale jeszcze tak znosnie, na wieczór wzięłam sobie dopiero tabletkę, bo bym nie usnela. No a dzis obudziłam się po 4 z takim bólem, że masakranie mogłam leżeć, na siedząco było mi lepiej. Mój mi przyniósł wody i robiłam zimne okłady, po chwili znienacka jak mnie przeciagnelo, to zwymiotowalam chyba wszystko z żołądka. I troszkę lepiej mi sie zrobilo, na tyle ze usnelam. Obudziłam sie z pół godziny temu i dalej się męczę
próbuje wmusic w siebie śniadanie. Ciśnienie mam jak na mnie w normie, nie wiem czemu mi tak sie dzieje. Kazalam mojemu kupic amol, będę sie smarować, żeby tyle tavletek nie jeść. Masakra
Prenatalne o 17:40, może to też stres trochę? Ale nie przejmuje sie jakos bardzo, mam nadzieję, że będzie w porządku.