perell
Fanka BB :)
Z tą wydzielina też tak mam... Czasem prawie wogole a czasem mnóstwo, ale nic nie swędzi, nie piecze to chyba nie ma żadnej infekcji... Co myślicie???
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Z tą wydzielina też tak mam... Czasem prawie wogole a czasem mnóstwo, ale nic nie swędzi, nie piecze to chyba nie ma żadnej infekcji... Co myślicie???
Ale Ty Moja Droga już jesteś w tabelceJa poproszę o dopisanie _ badania polowkowe 16.08 oraz do tabelki
Ola, om 1.04, termin porodu 07.01, płeć nieznana, brak dzieci, lat 26, woj. Lubuskie
O dzięki za ten wpis [emoji6]
Tzn nie, że nie można tylko faktycznie lepiej jej nie jeść nagminnie, ale raz na jakiś czas nie zaszkodziJa tez dzisiaj badanie prenatalne na 16co do migreny mam od 2 lat raz w miesiącu trwało 2-3 dni ale najgorsza zawsze pierwsza doba. Odkąd jestem w ciąży to nie było takiego bólu. Głowa bolała ale do wytrzymania
jeśli chodzi o jedzenie to nie można wątróbki często bo ma dużo witA tak słyszałam
![]()
Faktycznie, nie zauważyłam! PrzepraszamAle Ty Moja Droga już jesteś w tabelce)

Kwitnąco wyglądasz [emoji7]Dziewczyny u mnie dzisiaj 15+2 i +7kgjak u was z wagą?
Głowa też pęka od wczoraj i generalnie nastrój kiepski, ale... brzusio rośnie także jest pięknie Zobacz załącznik 878711
Ja miałam 84. Ale ty miescisz się w normie, więc się nie stresuj bo nie ma czym a dzidziol nie lubi jak się mama stresuje [emoji2]A ja mam pytanie. Jakie miałyście wyniki glukozy na czczo? Mi wyszło 97 - norma niby do 100 ale ja już oczywiście panikuję. A jak tam u Was?