Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witajcie a to mój brzuszek - tak jak mówiłam u mnie kulka po prawej stronie chociaż zdjęcie tego dokładnie nie odzwierciedla
Spokojnej nocki [emoji846]Zobacz załącznik 879280
Dziewczyny a ja z innej beczki pytanie. Co znaczy zawyżona rozmiarówka? Chcilalm kupić ciążowe ubrania na allegro. Ciuchy z bon prix i wlasnienopis że rozmiarówka zawyżona. Powinnam.wziac większe czy mniejsze niż kupuję zwykle?
No na moim zdjeciu widac takiego dosyc dorodnego siusiaka [emoji23]Tak, ponoć czasem wargi są tak duże, że można je pomylić z siusiakiem![]()
U mojego starszego dziecka też nie było żadnych wątpliwości, ale podobno zdarzają się takie niespodzianki![]()
No właśnie to o Twoim zdjeciu mowimy, ale faktycznie mega fotka. Na nfz chodzisz czy prywatnie gdzies ma taki sprzęcior lekarz? Moj mąż nie mogl sie wczoraj nadziwic jak mu pojazałam [emoji16]No na moim zdjeciu widac takiego dosyc dorodnego siusiaka [emoji23]
Hehe prywatnie kochana [emoji4] no wydaje mi sie ze chyba zostanie chlopak [emoji4]No właśnie to o Twoim zdjeciu mowimy, ale faktycznie mega fotka. Na nfz chodzisz czy prywatnie gdzies ma taki sprzęcior lekarz? Moj mąż nie mogl sie wczoraj nadziwic jak mu pojazałam [emoji16]
Właśnie mi się wydaje, że w takim wypadku rozmiar wypada na większy niż standardowo czyli rozmiar 38 na metce jest jak 40 np i musisz wziąć mniejszy ;p ja to tak rozumiemDziewczyny a ja z innej beczki pytanie. Co znaczy zawyżona rozmiarówka? Chcilalm kupić ciążowe ubrania na allegro. Ciuchy z bon prix i wlasnienopis że rozmiarówka zawyżona. Powinnam.wziac większe czy mniejsze niż kupuję zwykle?