Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
30 złIle dałaś za spodnie? [emoji846]
Zapomniałam Wam napisać, dziś rozpoczęłam 17 tydzień.
Pepco? A widziałaś pieluszki kolorowe?Hej dziewczyny. Mialam nic nie kupować na razie i nie wytrzymałam [emoji1] Zobacz załącznik 879466
Mam to samo. Córy nie odpuszczają i cisną ciągle na zakupy. Ostatnio starsza wypatrzyła kolyske Mojżesza czy ja to tam się nazywa i ciągle gada żeby taką kupić[emoji1][emoji1][emoji1]śliczne rzeczy. Nie pamiętam niestety, ale wychodzi, że masz mieć córeczkę? Jak się już zna płeć, to o tyle łatwiej, że można powoli robić zakupy i wtedy wszystko się rozkłada w czasie. Chodzi mi o finanse.
Ja miałam czekać z dzidziusiowymi klimatami przynajmniej do końca października. Ale młodsza córka mnie nakręca. Wczoraj kupiła dla siostry w brzuchu takiego szmacianego białego zajączka z Rossmanna [emoji1]A na necie szuka kombinezonu na zimę [emoji1]jak żyć? [emoji6]
Fajna cena ,muszę się przejść do hm[emoji4]30 zł
Mam to samo. Córy nie odpuszczają i cisną ciągle na zakupy. Ostatnio starsza wypatrzyła kolyske Mojżesza czy ja to tam się nazywa i ciągle gada żeby taką kupić