Monika11118
Fanka BB :)
Ja też mam wesele w sierpniu i październiku, w październiku brat sie żeni także pasowałoby żebym czuła się dobrze no ale jak będzie tak będzie 

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Z tabletek to nie wiem czy coś możesz. Jagody spróbuj [emoji6]Kochane bierzecie cos na rozwolnienie? Zjadlam kawalek sledzia i oo![]()
Ja to nawet mogła bym tańczyć ale za dużo wypiłam i trochę tańca macica mi poskakala na pęcherz i siku. To mnie umeczylo bo nie.mialam bólów brzucha.Nie martwcie się tymi weselami nawet w późnej ciazy. Wczoraj na weselu już mi się po prostu nie chciało siedziec i byłam śpiąca pod koniec i początkowo zamierzałam się ewakuowac zwalając na ciążę ale aż mi głupio było bo o 2 w nocy dziewczyny w 9 i 8 miesiącu jeszcze wywijały na parkiecie, więc da sie![]()
Ja to szczerze mówiąc nie jestem zbyt tańcząca, więc będę zwalać na ciążę i wyjdziemy wcześnie. Tzn. max o 2Nie martwcie się tymi weselami nawet w późnej ciazy. Wczoraj na weselu już mi się po prostu nie chciało siedziec i byłam śpiąca pod koniec i początkowo zamierzałam się ewakuowac zwalając na ciążę ale aż mi głupio było bo o 2 w nocy dziewczyny w 9 i 8 miesiącu jeszcze wywijały na parkiecie, więc da sie![]()
Ja właśnie miałam wam pisać że zauważyłam na sutkach zaschnięta.Dzisiaj z ciekawości nacisnęłam sutki i już mam siarę.
Ja właśnie miałam wam pisać że zauważyłam na sutkach zaschnięta.
Miałam w sumie 2 takie aktywne dni i odczuwam macicę właśnie lekko boli wzięłam nospe zapobiegawczo