• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Halo halo styczen 2019

reklama
No serio, ale schizole z nas. Ja to czasami jak sie juz poprzutalamy to na nastepny dzien ciagle latam do toalety bo mam wrazenie ze cos nie tak. A to bo prostu moj bidok ma tak rzadko przytulanie, że sie zbiera ponad miare [emoji14][emoji14][emoji14]
A w ogole mam jakis papier w czerwone owoce i juz w ogole schiz czy to nie krew. Dzisiaj kupie sobie inny bialy bo serio aż mi słabo czasami jak na niego patrze [emoji23]

Ja też mam takie fazy ,jak tylko coś mokrego poczuje to odrazu patrzę na papier czy nie ma krwi [emoji846]
U mnie to samo ;)
No serio, ale schizole z nas. Ja to czasami jak sie juz poprzutalamy to na nastepny dzien ciagle latam do toalety bo mam wrazenie ze cos nie tak. A to bo prostu moj bidok ma tak rzadko przytulanie, że sie zbiera ponad miare [emoji14][emoji14][emoji14]
A w ogole mam jakis papier w czerwone owoce i juz w ogole schiz czy to nie krew. Dzisiaj kupie sobie inny bialy bo serio aż mi słabo czasami jak na niego patrze [emoji23]
Requiem, dlatego ja mam bielutki papier, bo też panikowałam. A miałam tylko niebieskie kwiatki ;)

Ja już nie kupuje papieru w obrazki[emoji23]zawału kiedyś już bym dostala

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry