Ja tak samo [emoji4]Ja na razie nic, myślę, że po połówkowych się odważę i już na L4 jak będę na spokojnie zacznę zbierać łupy po rodzince i kupować cośCzyli gdzieś we wrześniu
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja tak samo [emoji4]Ja na razie nic, myślę, że po połówkowych się odważę i już na L4 jak będę na spokojnie zacznę zbierać łupy po rodzince i kupować cośCzyli gdzieś we wrześniu
![]()
Od daty ostatniej miesaczki dodajesz po 4 tyg rowno. Wiec. Jak np mialas Om 14 kwietnia to 12 maja 2 miesiac, 9 czerwca 3 miesiac , 7 lipca 4 miesiac i 4 sierpnia 5 miesiac [emoji8][emoji8][emoji8]Jak Ty liczysz te miesiące? Według kalendarzu czy ciazy? Bo kalendarz cia zowy faktycznie inaczej się liczy i normalny kalendarz też. Ja patrzę na ten normalny i dopiero zaczął mi się czwarty miesiąc w poniedziałek [emoji4]
Aaa czyli patrzysz na ten kalendarz ciazy co trwa 10 miesięcy ja właśnie na ten drugi [emoji8]Od daty ostatniej miesaczki dodajesz po 4 tyg rowno. Wiec. Jak np mialas Om 14 kwietnia to 12 maja 2 miesiac, 9 czerwca 3 miesiac , 7 lipca 4 miesiac i 4 sierpnia 5 miesiac [emoji8][emoji8][emoji8]
Kalendarz ciazy jest tylko jeden i trwa 280 dni czyli 40tyg i 10 miesiecy a ten drugi yo po prostu zwykle miesiace kalendarzowe [emoji4]Aaa czyli patrzysz na ten kalendarz ciazy co trwa 10 miesięcy ja właśnie na ten drugi [emoji8]
Gratuluję córeczki[emoji6]u mnie synuś się pokazał [emoji6] i jak opowiadaj na wakacjach?Cześć dziewczyny,dawno mnie nie było ..najpierw Chorwacja,potem odwiedziny rodziny z zagranicy i trochę się działo . Dziś kończę 16 tygodni i wczoraj potwierdzilo się już przypuszczenia z prenatalnego ,tak więc będzie dziewczynka [emoji7] od razu nie pokazała więc lekarz mnie nawet zaskoczył bo sam wyskoczył z tą wiadomością [emoji4] jestem bardzo szczęśliwa , bo po dwóch synach to takie moje dopełnienie macierzyństwa. Muszę nadrobić co tu naskrobalyscie jak mnie nie było .
A jednak [emoji6] na wakacjach super , właściciwie odeszły mi tam wszelkie dolegliwości i na szczęście mdłości już nie powrócily . Trochę udało się opalić ,popływać no i wstrzelilimy się w Mundial akurat więc Atmosfera była niesamowita [emoji6] A ty już lepiej się czujesz ?Gratuluję córeczki[emoji6]u mnie synuś się pokazał [emoji6] i jak opowiadaj na wakacjach?