Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Drugi trymestr zaczyna się po skończeniu 13 tygodni [emoji4] u ciebie też chłopak ?Zaczynamy dzisiaj z Kleofasem 2 trymestr![]()
Zobacz załącznik 881914
Już 1/3 za mnąmega szybko ten czas leci
No proszę a u mnie na tamtych jest różnica 2 dni ..więc nie wiem o co chodzi .Tez tam wpisywałam miesiaczki i mam ją. Ale nie korzystam, ale pokazuje mi tak samo jak Preglife i HiMommy [emoji848]
No i super [emoji4] mi zostało szybkie męczenie się , czyli parę godzin jestem aktywna a potem już leżę i leże..no i te upały mnie dobijają ,ostatnio mialam 3 dni migreny .No to idealne wakacje, cieszę się[emoji4]a u mnie to samo,mdłości przeszły jak ręką odjął i brak innych dolegliwości[emoji6]
A jeśli chodzi o aktywność to też zadyszki mnie łapią i zaczyna pobolewac podbrzusze.No i super [emoji4] mi zostało szybkie męczenie się , czyli parę godzin jestem aktywna a potem już leżę i leże..no i te upały mnie dobijają ,ostatnio mialam 3 dni migreny .
Ja wczoraj powariowałam trochę z moją chrześnicą w basenie i też zaczeło mnie pobolewać podbrzusze ,ale po odpoczynku minęło [emoji5]A jeśli chodzi o aktywność to też zadyszki mnie łapią i zaczyna pobolewac podbrzusze.
Sugerowalam się tym, co mi mówi aplikacja, jeśli chodzi o te trymestryDrugi trymestr zaczyna się po skończeniu 13 tygodni [emoji4] u ciebie też chłopak ?
A jeśli chodzi o aktywność to też zadyszki mnie łapią i zaczyna pobolewac podbrzusze.
Uważam, że to bardzo dobry pomysł. Będziesz spokojniejsza. Bo z tego co kojarze, to Twój lekarz nie zrobił Ci usg, prawda?Hej Dziewczyny, wstałam i zastanawiam się czy nie poszukać porady lekarskiej gdzieś indziej. Mój niepokój wzrasta bo ilość ciemnej wydzieliny się zwiększyła. Pobolewa mnie brzuch jak na @. Normalnie się czuje jakby okres się zaczynał. Może poszukać jakiegoś prywatnego gabinetu gdzie ktoś by mnie przyjął.