reklama

Halo halo styczen 2019

reklama
A propo tygodni to znalazłam taką rozpiske [emoji6]
un94_tygodnie-ciazy.gif

Załączniki

• un94_tygodnie-ciazy.gif
    un94_tygodnie-ciazy.gif
    37,5 KB · Wyświetleń: 393
Hej dziewczyny. A mnie od wczoraj kłuje brzuch tak bardziej z prawej strony. Inaczej niż zwykle i nie wiem o co chodzi... Ból nie jest jakiś ogromny i nie ma plamienia ale jakoś dziwnie. Wogole to jakaś infekcja pęcherza mnie dopadła i wczoraj już pisałam do gina czy mogę coś wziąć i biorę urosept. Może ten ból to od tej infekcji? Co myślicie? Tylko tak dziwnie trochę że z prawej strony
Ja nawet w nocy się obudziłam bo mnie kulo w prawym boku tak mniej więcej na wysokości jajnika i niby ok ale tak falami mnie kulo że od 4 Nie spałam i czekałam co dalej...ale przeszło jakoś, w sumie nie był to mocny ból do zniesienia ale ja jakaś schize mam i tylko wypatruje czy coś się nie dzieje [emoji53]

Ja nawet w nocy się obudziłam bo mnie kulo w prawym boku tak mniej więcej na wysokości jajnika i niby ok ale tak falami mnie kulo że od 4 Nie spałam i czekałam co dalej...ale przeszło jakoś, w sumie nie był to mocny ból do zniesienia ale ja jakaś schize mam i tylko wypatruje czy coś się nie dzieje [emoji53]
Mnie kłuje właśnie trochę wyżej, na pewno nie jajnik... Nie wiem może to po prostu jelita...

Hej dziewczyny. Źle dziś spałam w nocy. Bol zęba mnie obudził :( wzięłam apap i trochę pomogło, rano się budzę i znów boli, wzięłam apap i tym razem nie pomogło. Dobrze że dziś akurat mam wizytę. Często mnie w ciazy żeby bolą. Też macie z tym problem ?

Hej dziewczyny. Źle dziś spałam w nocy. Bol zęba mnie obudził :( wzięłam apap i trochę pomogło, rano się budzę i znów boli, wzięłam apap i tym razem nie pomogło. Dobrze że dziś akurat mam wizytę. Często mnie w ciazy żeby bolą. Też macie z tym problem ?
Mnie jako tako zęby nie bolą, jedynie co to od 2lat rośnie mi przeklęta ósemka i czuję ją ale to tylko lekko ćmi...Natomiast mam ogromny problem z dziąsłami nigdy mi tak nie krwawiły jak teraz [emoji52]

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry