olakaczmarek7
Fanka BB :)
Gratulacje udanych wizyt
ja dzisiaj na shopping się wybrałam i zakupiłam ubranka dla maluszka
nie mogłam się już oprzeć
a teraz padlam na łóżko bo nie mam siły po tej bieganinie w tym upale...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
U mnie czekał z 4 dni i chłopiec[emoji23]Bo podobno te czekające plemniki to właśnie dziewczyńskie są![]()
Nic na mnie nie działa tak jak pytania kiedy dziecko.. wrrr jak będzie to się dowiedzą w przecież.
unas w rodzinach akurat nikt nie pytal bo mnie mają za mała dziewczynkę a Mojego za niedojrzałego na tatę wiec w odwrotna stronę i niezadwoleni że druga ciąża tak szybko.. ale co im do tego? My dawno sobie radzimy sami, nigdy nie pomagali nam w niczym, ja mam lat 28 mój 31![]()
Gadałam ze szwagra żona i oni już mieli jednego synka i oczywiście w rodzince już się zaczęło kiedy drugie. Ludzia nie dogodzisz. Ja w życiu nikogo się nie zapytałam kiedy dziecko, nawet jak nie miałam pojęcia jak trudno jest zajść po prostu to prywatna rzecz i nie jestem wscibska.W szoku jestem, to liczyli na drugie kiedy? Co się nie zrobi zawsze się znajdzie ktoś niezadowolny...przynajmniej mogliby trzymać język za zębami, a nie paplać bez namysłu[emoji849]
Gadałam ze szwagra żona i oni już mieli jednego synka i oczywiście w rodzince już się zaczęło kiedy drugie. Ludzia nie dogodzisz. Ja w życiu nikogo się nie zapytałam kiedy dziecko, nawet jak nie miałam pojęcia jak trudno jest zajść po prostu to prywatna rzecz i nie jestem wscibska.
Ja miałam córkę a miałam piękną cerę, włosy, paznokcie! Nic się nie zgadza;pMoja wiecznie sucha cera jest tłusta i do tego mam syfki na twarzy dekolcie ramionach[emoji3]mówią że córka zabiera matce urodę w moim przypadku syn[emoji23]
Ciężko powiedzieć. Teściowa to a bo Emilka jest za mała i nie zdąży się nacieszyć mama. To takie myślenie że teraz. Przestanę być jej mama [emoji23] a znowu moja mama to że sobie nie poradzę. Paradoks jest taki, że wyprowadziłam się z domu mając 16 lat i od tamtej pory radzę sobie sama. Nigdy ale to nigdy nie prosiliśmy o pomoc.naszych rodzicow a oni dalej czy sobie poradzimy.W szoku jestem, to liczyli na drugie kiedy? Co się nie zrobi zawsze się znajdzie ktoś niezadowolny...przynajmniej mogliby trzymać język za zębami, a nie paplać bez namysłu[emoji849]
W szoku jestem, to liczyli na drugie kiedy? Co się nie zrobi zawsze się znajdzie ktoś niezadowolny...przynajmniej mogliby trzymać język za zębami, a nie paplać bez namysłu[emoji849]
Bo podobno te czekające plemniki to właśnie dziewczyńskie są![]()
Widzicie ksiazyc? [emoji4] [emoji286][emoji275][emoji285][emoji277]