• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Halo halo styczen 2019

Ja jak powiedziałam do męża drugi trymestr to patrzył jak na wariatkę i chyba sprawdził w necie[emoji23]
Ja ostatnio byłam w szoku bo ktoś sie pytał ktory miesiac a maz ze czwarty, a ja wow moze powiesz ze wiesz jeszcze ktory tydzien a on " no 15 przeciez" a ja koopara w dół.. Chyba tez ma aplikacje albo liczy tygodnie [emoji23]

reklama
Ja ostatnio byłam w szoku bo ktoś sie pytał ktory miesiac a maz ze czwarty, a ja wow moze powiesz ze wiesz jeszcze ktory tydzien a on " no 15 przeciez" a ja koopara w dół.. Chyba tez ma aplikacje albo liczy tygodnie [emoji23]
Hahaha...Ale mój też o dziwo w miarę zorientowany. Ostatnio kolega mu się pochwalił, że ojcem będzie i mówi, że żona w 12 tc a on z dumą że jego w 15tc [emoji6] widzę, że dojrzałe ojcostwo pozytywnie na niego wpływa. Na poprzednie dzieci czekał i nie powiem, że nie kocha ich bo bym sklalamala ale na to czeka jakoś wyjątkowo

Hahaha...Ale mój też o dziwo w miarę zorientowany. Ostatnio kolega mu się pochwalił, że ojcem będzie i mówi, że żona w 12 tc a on z dumą że jego w 15tc [emoji6] widzę, że dojrzałe ojcostwo pozytywnie na niego wpływa. Na poprzednie dzieci czekał i nie powiem, że nie kocha ich bo bym sklalamala ale na to czeka jakoś wyjątkowo
Jak to mówią pierwsze dla Boga, drugie dla ludzi, trzecie dla rodziców [emoji16]

Mój się w tygodniach w ogóle nie łapie i mówi że tego nigdy nie ogarnie [emoji23] ale wie na kiedy termin i w którym jestem miesiącu to już i tak dużo haha
Zrobiłam mojemu test i pytam który tydz.
Nie wiem
W którym miesiącu jestem?
W lipcu- z uśmiechem[emoji23]
Tylko termin zna.
Mój chyba najbardziej zakręcony, ledwo najważniejsze daty zapamiętuje, ale od zawsze czasu nie liczy.hahaha

Ojej, to tak z premedytacja?
Moj pies to całe 6kg i czasami jak słyszy, że cos sie dzieje na ulicy to nie patrzy po czym biegnie byle do okna i nie raz juz mi przez brzuch przeleciał. Biedny Bibek [emoji14] już mam odruch zasłaniania brzucha jak leze na kanapie.
;) mam dokładnie takiego samego szałaputa tylko pół kilo lżejszy;D Ciężko mi zawsze się osłonić na czas, bo mój psiak nauczony chodzić po wszystkim i wszędzie ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry