Olusiaczek19
Fanka BB :)
Dziewczyny A planujecie może zrobić usg 3D albo 4D i w którym tyg najlepiej niby chyba od 18. Ja bym chciała mieć taką pamiątkę tylko się zastanawiam czy nie poczekać np do 28 tyg
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
A to ja myslalam, że przy prenatalnych to jest to 3d. My mamy zdjecie i na filmie obraz z 3D własnie z prenatalnych.Dziewczyny A planujecie może zrobić usg 3D albo 4D i w którym tyg najlepiej niby chyba od 18. Ja bym chciała mieć taką pamiątkę tylko się zastanawiam czy nie poczekać np do 28 tyg
A to ja myslalam, że przy prenatalnych to jest to 3d. My mamy zdjecie i na filmie obraz z 3D własnie z prenatalnych.
Ale to tylko chwilke trwało, tyle co nam pokazał , cyknał fotki i tyle.Aha no to ja takiego nie mam.
U nas łóżeczko jest po córce, Ona dostanie nowe. Będzie stało obok naszego łóżka ,plan jest tak jak z córką do pół roku a wyjdzie a praniu pewnie inaczej [emoji16]Cześć dziewczyny! U nas dzisiaj znowu upał! Ledwo dycham po spacerze z psem...
Porada na dzisiaj... A wy jakie łóżeczko wybieracie? Jakiej wielkości i gdzie będzie stało? Zobacz załącznik 882332
A to ja też na prenatalnych mam 3 d z płytką i zdjęciami.Ale to tylko chwilke trwało, tyle co nam pokazał , cyknał fotki i tyle.
Wielość piersi nie ma znaczeniaJa też boje się tego [emoji23] sutki są niedotkniecia a w nocy czasem gdzieś nimi zawadze to jaki ból...[emoji16]ogólnie mam małe piersi i też się zastanawiam czy w ogóle będę mieć mleko. Ehh
Też się dużo Martwilam . kupiłam detektor tętna i jak się czegoś boję to sprawdzam bicie serduszkaNo czekam do wtorku żeby na USG potwierdzić że nic nie jest Kruszynkowi. Odpoczywam cały dzień, nic nie boli mnie i nie mam plamien żadnych, więc trzymam się nadzieji że tylko plecy ucierpiały [emoji6]
Słyszysz juz fajnie? Ktory masz tydzien?Też się dużo Martwilam . kupiłam detektor tętna i jak się czegoś boję to sprawdzam bicie serduszka![]()
Słyszę głośno i wyraźnieSłyszysz juz fajnie? Ktory masz tydzien?
A od kiedy słuchach? Ja mam 15+2 myślisz, że juz bedzie? Myślimy nad tym. Chociaz nie wiem czy sie opłaca, jak za miesiac mam czuć już. Szkoda, że nie mam od kogos pozyczyc.Słyszę głośno i wyraźnieczasem maluszek się chowa i muszę go szukać
![]()
A tydzień mam 17+4![]()