Sorki, jeszcze śpie(od godziny w pracy haha)
Ja proszę o mały retusz w tabelce porodowej mam już synka
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Sorki, jeszcze śpie(od godziny w pracy haha)
Hej dziewczyny [emoji846] a powiedzcie mi kiedy zaczelyscie czuc te pierwsze ruchy?pytam o te pierwsze ciąże, bo w drugiej szybciej sie je czuje
ja jestem dzisiaj w 15+0tc [emoji4]
Ja czulam okolo 18tc. Teraz jestem w 16tc i jeszcze nie czujeHej dziewczyny [emoji846] a powiedzcie mi kiedy zaczelyscie czuc te pierwsze ruchy?pytam o te pierwsze ciąże, bo w drugiej szybciej sie je czuje
ja jestem dzisiaj w 15+0tc [emoji4]
Ja czulam okolo 18tc. Teraz jestem w 16tc i jeszcze nie czuje
Tez sie wlasnie zastanawiam. Przedtem miałam łożysko na tylnej scianie, wiec czulam dosc wczesnie. Teraz jest na przedniej i ciekawa jestem jak szybko cos poczujeW pierwszej ciazy tez około 18 tyg poczułam zobaczymy jak teraz będzie![]()
Ja też mam na przedniej, niestety wszędzie piszą że amortyzuje ruchy dziecka i później czuć ruchy. Dziś kończę 17 tydz, więc pewnie jeszcze poczekam.Tez sie wlasnie zastanawiam. Przedtem miałam łożysko na tylnej scianie, wiec czulam dosc wczesnie. Teraz jest na przedniej i ciekawa jestem jak szybko cos poczuje
Podobno tak właśnie jest. A to Twoja która ciaza?Ja też mam na przedniej, niestety wszędzie piszą że amortyzuje ruchy dziecka i później czuć ruchy. Dziś kończę 17 tydz, więc pewnie jeszcze poczekam.