• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Halo halo styczen 2019

reklama
Hej;)
Ja ostatnio czytam tylko w biegu i większość zapomniałam co u kogo[emoji1]
Rano byłam w laboratorium potem śniadanie i kawka i z Adasiem do obuwniczego bo z dnia na dzień wyrósł mi z obecnych butów kupiłam 2pary, potem chwila oddechu i na pocztę i sklep.. teraz pasuje jakiś obiad zrobić;)
Bardzo zmartwił mnie wynik MCHC z krwi zaczęłam czytać co to i w ogóle, wiecie że ten wynik może być błędny poprzez wadliwy aparat?? Dzwonię do nich i mówię że ten wynik mnie nurtuje i żeby zrobili jeszcze raz badania z tej próbki to mnie zbyła lol.. jutro wizytę to zobaczymy co gin powie.
Kciuki za dzisiejsze wizyty!!

reklama
Też mam na przedniej i lekarz mówił, że może dłużej trwać poczucie pieszych ruchów. Ale będę cierpliwa! Bylebym w środę dowiedziała się, że jest wszystko ok!
Mamaginekolog mówiła przed chwilą o "kupie" w ciąży, jak ktoś chce to jest na fb i IG TV, a tak w wielkim skrócie to temat zaparć nam się pojawił, więc mówiła, żeby
1. Dużo pić wody (2,5l najlepiej dziennie)
2. Aktywność ruchowa, spacery itp
3. Błonnik w codziennej diecie.
I żeby nie wstydzić się kupy podczas porodu bo to normalna sprawa, ja niestety się wstydzę mimo wszystkiego co mi ktoś powie i wole lewatywę wcześniej. Mam nadzieje, że będę miało na to wpływ.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry