Ale bym zjadła [emoji16]MojrAnka śliczna córeczka[emoji9] ja dziś w szale gotowania robiłam lasagne na jutro[emoji6]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ale bym zjadła [emoji16]MojrAnka śliczna córeczka[emoji9] ja dziś w szale gotowania robiłam lasagne na jutro[emoji6]
Witam w gronie mamusiek chłopców hmm ciekawe kogo przewaga [emoji3]Ja już po wizycie, będzie chłopczykwszystko jest w porządku, waży już 200g także bardzo się cieszę że wszystko ok
![]()
Super [emoji7] kolejny chłopczyk [emoji6]Ja już po wizycie, będzie chłopczykwszystko jest w porządku, waży już 200g także bardzo się cieszę że wszystko ok
![]()
dziadkowie maja samych wnuków, myśleli że chociaż będzie jakaś wnuczka a tu narazie klops, no cóż może jeszcze ktoś podziała jakąś dziewuszke kto wie 

Gratuluję chłopca!Dziekujedziadkowie maja samych wnuków, myśleli że chociaż będzie jakaś wnuczka a tu narazie klops, no cóż może jeszcze ktoś podziała jakąś dziewuszke kto wie
![]()
To tak jak u nasDziekujedziadkowie maja samych wnuków, myśleli że chociaż będzie jakaś wnuczka a tu narazie klops, no cóż może jeszcze ktoś podziała jakąś dziewuszke kto wie
![]()
Super [emoji7] gratulacje [emoji7]Hej hej hej
Ja już po wizycie i pipi jak nic widać, więc jestem w domu [emoji6]
Zobacz załącznik 882986Zobacz załącznik 882987
Niunia zdrowa i od głowy do pupy ma 12.5cm. Lekarz mój mówił, że już mierzy się z nogami, ale tak się Maluch ułożył, że było cieżko. Ale nogi są i ręce, widziałam [emoji12]
Moja mama ma na równi wnuków i wnuczek więc tu jej niby wszystko jedno chociaż mówi, że wolałaby dziewczynkę. A u teściowej jest 4 wnuków i 3 wnuczki. Ja od dłuższego czasu jakoś z głowy syna sobie wybić nie mogę ale życie pokaże kto tam siedzi.Moim rodzicom brakuje wnuczki do kolekcji a teściowej wnuka[emoji16]