• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Halo halo styczen 2019

Albo to nie jest kwestia lekarza tylko prywatnej przychodni, która na wszystkim oszczędza. Nawet sprawnego aparatu USG tam nie mają . Niby przyjmują pacjentów na NFZ ale biorą tylko za to pieniądze a pacjentom oferują minimum wszystkiego. Takie są moje przypuszczenia.
To jest nie do pomyślenia, idiota jakiś.. tym bardziej, że mówiłaś mu o plamieniu i USG nie zrobił czy wszystko ok?? Ja też chodzę do prywatnej kliniki i usg mam na każdej wizycie. Olewka po całości, przykre [emoji52] zmiana lekarza w pierwszej kolejności!

reklama
35+ łaski nie robi i na pappa musi dbać albo tak jak u mnie skierowanie do poradni genetycznej i oni dopiero skierowania dawali. Tylko nie wiem czy na pappa nie jest już za późno. A grupę krwi przy pierwszym dziecku też muszą dac skierowanie. Kurczę faktycznie masz jakiegoś buca
No coś jest nie tak , mi grupę krwi dali na pierwszej wizycie i to przy trzecim dziecku ..bo się oburzyli że mam stary dokument. A czemu glukozę teraz ? Masz jakieś podejrzenie cukrzycy ?

Przychodnia jest prywatna ale wizyty na NFZ
No niestety tak jak już pisałam ,na NFZ przysluguja 3 USG ,a badania wydają często bardzo oszczędnie.. oczywiście są wyjątki ,ale jak przychodnia boi się np kontroli to nie ma na co liczyć . Ja dlatego chodzę i na NFZ i prywatnie , bo też stwierdziłam że 20 lat już nie mam ( wtedy prowadziłam na NFZ ;-) i to nie na moje nerwy ..w twoim wypadku uważam że nie ma co oszczędzać i powinnas sobie ogarnąć jakis porządny prywatny gabinet .

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry