Olusiaczek19
Fanka BB :)
No i ten upał tak dokucza, że okna w domu pozaslaniane i wiatrak od rana chodzi. Już bym chciała żeby było te 24 czy 25 stopni
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No i ten upał tak dokucza, że okna w domu pozaslaniane i wiatrak od rana chodzi. Już bym chciała żeby było te 24 czy 25 stopni
Ja dokładnie niewiem kiedy będę mieć połówkowe, napewno dowiem się w piątek na wizycie [emoji846]A bo połówkowe od 18-22tyg stad ten rozrzut[emoji6]ja dokładnie jakoś będę mieć w 20tyg skończonym.[emoji6]
Mój mąż jest zemną na każdej wizycie ,dzielnie czeka na korytarzu [emoji846]W piątek wejdzie zemną to pierwszy raz zobaczy maleństwo,nie mogę się doczekać jego reakcji [emoji173]No mój jutro twardo ze mną ciśnie, mimo, że na 12 to w połowie pracy, ale powiedział, że wyskoczy na godzinkę. No sam chce to niech idzie [emoji4]
Moja siostra chodziła na NFZ i ani razu nie zobaczyła dziecka na monitorze... Ja to byłam w szoku jak mi to powiedziała a mówiła mi to całkiem niedawno ,jak dobrze że wybrałam się prywatnie [emoji846]Powodzenia na wizytach![]()
Ja chodziłam na NFZ ale też miałam plamienia w ogole zero zainteresowania. I zmieniłam lekarza, No I prywatnie teraz chodzę to całkiem inaczej. Dziewczyny ja wizytę mam dopiero 16 sierpnia a już się nie mogę doczekać kiedy zobaczę najwazniejsze aby zdrowe ale też już bym chciała wiedzieć co będzie![]()
@alla31, Ty chodzisz do tego samego lekarza i na NFZ i prywatnie?Ja też mam jakiś późno dziwnie te połówkowe , bo.na NFZ mnie umówił dopiero na 10 września a to będzie już 22-23 TC, a prywatnie kazal mi przyjść na wizytę 22.08 i że ustalimy termin połówkowego ..trochę się martwię czy to nie za późno .plus taki że płeć już chociaż znam bo bym była bardziej niecierpliwa [emoji23]