• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Halo halo styczen 2019

reklama
A to ty umawiasz się na godzinę ?U mnie lekarz nie umawia na godziny tylko mówi że jest od 15.30 żeby przyjść koło 15 ja na pierwszą wizytę poszłam na 15 i byłam piąta [emoji52]
Tak, u nas umawia na godzinę i poprostu mówię w kolejce że mam na tą godzinę i za którą panią jestem, także to trochę wygoda bo przyjmuje od 16 do 19 bodajże bo jakbym tak siedziała od 16 a by mnie przyjął przed 19 to bym chyba tam umarła heh :)

reklama
Tak, u nas umawia na godzinę i poprostu mówię w kolejce że mam na tą godzinę i za którą panią jestem, także to trochę wygoda bo przyjmuje od 16 do 19 bodajże bo jakbym tak siedziała od 16 a by mnie przyjął przed 19 to bym chyba tam umarła heh :)
Nawet z mężem rozmawiałam że powinien przyjmować na godzinę ,no cóż dobrze że chociaż jest tam klimatyzacja [emoji23]

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry