MojrAnka
Fanka BB :)
A czy któraś z was robi może zakupy na allie?
Ja zamawiałam strój kolarski dla siebie i męża oraz lampkę-czołówkę do biegania [emoji1] Wszystko bez zarzutu tylko czas oczekiwania 2-3 tygodnie. Dziecięcych nie robiłam.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
A czy któraś z was robi może zakupy na allie?
Polecasz ten laktator?Ja słyszałam dużo pozytywnych opinii o laktatorze Avent [emoji6]Wiem i rozumiem, też tak miałam. I pewnie na coś jeszcze się skuszę, ale nie za dużo, bo to aż grzech [emoji6] Na pewno zainwestuję w porządny laktator Medela, chustę kółkową, bo mi się sprawdziła przy młodszej córce i potem nosidełko Tula. Taki mam plan.
Oki , bo ja cały czas coś zamawiam i ogólnie sporo rzeczy kupuje , znalazłam już parę fajnych aukcji z ubrankami tylko jeszcze nie mogę do końca połapać się w rozmiarach niemowlęcych [emoji6] ostatnio kupiłam sobie super ciążowe leginsy i jestem bardzo zadowolona.Ja zamawiałam strój kolarski dla siebie i męża oraz lampkę-czołówkę do biegania [emoji1] Wszystko bez zarzutu tylko czas oczekiwania 2-3 tygodnie. Dziecięcych nie robiłam.
Ja miałam medele i Avent i medela jest super ale wtedy kiedy potrzebujesz duzo mleka ściągać, Avent nie jest też zły ,ale nim się namachasz [emoji6]Polecasz ten laktator?Ja słyszałam dużo pozytywnych opinii o laktatorze Avent [emoji6]
Mówisz o medeli ręcznej czy ekektrycznej?Ja miałam medele i Avent i medela jest super ale wtedy kiedy potrzebujesz duzo mleka ściągać, Avent nie jest też zły ,ale nim się namachasz [emoji6]
Ale po co w zasadzie? [emoji14] ja nie doswiadczona to wydawało mi sie ze tylko piersią sie karmi, a odciaga potem jak gdzies zostawic dzidzie samaKorzystalam najwięcej przez pierwsze tygodnie