Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Też mialam gryka kokos i to były najlepsze [emoji4] teraz słyszę że silikonowe ...To teraz pytanie do mam młodszych dzieci jaki materacyk, 13 lat temu na topie był gryka-kokos teraz pisza o robakach w tych materacach. Jakie są teraz polecane?
Miałam taką samą karuzelke z pilotem 11 lat temu i teraz też ja chcę [emoji6][emoji4]mój synek się bardzo przy niej uspokajał .Oto właśnie Leona spankoZobacz załącznik 884294
Kupiliśmy taką wypasioną mojemu siostrzeńcowi z pół roku temu, z projektorem i dźwiękami natury i szumami właśnie. Liczę, że ten prezent do nas wróci hehehehMiałam taką samą karuzelke z pilotem 11 lat temu i teraz też ja chcę [emoji6][emoji4]mój synek się bardzo przy niej uspokajał .
Ja bym na Twoim miejscu kupiła wszystko osobno, bo ten materac to chyba najsłabszy z możliwych..Link do: ŁÓŻECZKO DZIECIĘCE OLA+MATERAC+POŚCIEL 14ELEMENTÓW
Dziewczyny co myślicie o takim zestawie?