Asia92
Fanka BB :)
A mi się podoba ten zestaw, sama bym chyba taki kupiła, ewentualnie dokupić lepszy materacyk, a tak to wszystko w jednymLink do: ŁÓŻECZKO DZIECIĘCE OLA+MATERAC+POŚCIEL 14ELEMENTÓW
Dziewczyny co myślicie o takim zestawie?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A mi się podoba ten zestaw, sama bym chyba taki kupiła, ewentualnie dokupić lepszy materacyk, a tak to wszystko w jednymLink do: ŁÓŻECZKO DZIECIĘCE OLA+MATERAC+POŚCIEL 14ELEMENTÓW
Dziewczyny co myślicie o takim zestawie?
Ja mam 11 miesięczna corke i kupiłam jej materac gryka-pianka-kokos. I zadnych robakow w nim nie mam. Bez przesady, zeby kupowac wszystko co najdroższe i przereklamowaneTo teraz pytanie do mam młodszych dzieci jaki materacyk, 13 lat temu na topie był gryka-kokos teraz pisza o robakach w tych materacach. Jakie są teraz polecane?
Śliczne ubranka ,dziewczynce w niebieskim też do twarzy [emoji16]To ja się pochwale dzisiejszymi zakupami z pepco - wszystko w śmiesznych cenach
Zobacz załącznik 884344Zobacz załącznik 884345
Teraz najlepsze, nie wiem jaka to płeć, ale stwierdziłam, że lepiej dziewczynka na niebiesko niż chłopak na różowo [emoji16]
Właśnie nie wiem ja mam ta słabsza ale brałam po 2 tabletki. A tak nagle Cię zaczął boleć?Dziewczyny można nospe forte na ból brzucha czy tylko zwykla? Boli mnie bardzo ten brzuch, jak jeszcze nigdy od poczatku ciążyzestresowalam sie
![]()
Dziewczyny można nospe forte na ból brzucha czy tylko zwykla? Boli mnie bardzo ten brzuch, jak jeszcze nigdy od poczatku ciążyzestresowalam sie
![]()
Super są[emoji6]jadę i ja jutro,a na jaki rozmiar kupujesz?ja jak w Tesco kupowałam to rozmiarowki nie było tylko 'do 1 miesiąca'.ale nawet dosyć duże mi się wydają. Myślę czy 56cm czy lepiej już 62?To ja się pochwale dzisiejszymi zakupami z pepco - wszystko w śmiesznych cenach
Zobacz załącznik 884344Zobacz załącznik 884345
Teraz najlepsze, nie wiem jaka to płeć, ale stwierdziłam, że lepiej dziewczynka na niebiesko niż chłopak na różowo [emoji16]
Właśnie nagle. Bylam pod prysznicem, przyszłam do pokoju i.mnie zgielo. Tak całkiem nisko, na wzgorku lonowym jakby.Właśnie nie wiem ja mam ta słabsza ale brałam po 2 tabletki. A tak nagle Cię zaczął boleć?
Ja brałam ostatnio z 2 tygodnie nospe forteDziewczyny można nospe forte na ból brzucha czy tylko zwykla? Boli mnie bardzo ten brzuch, jak jeszcze nigdy od poczatku ciążyzestresowalam sie
![]()