• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Halo halo styczen 2019

reklama
Wiecie co dziewczyny,właśnie przed chwilą wymiotowałam,już myślałam że minął ten okres ostatni raz zdarzyło mi się to jakieś 3tygodnie temu [emoji26]Zastanawiam się od czego śniadanie jadłam 3godz temu i ogólnie nie było mi nie dobrze to się pojawiło tak nagle ,mam nadzieję że już się nie pojawi [emoji849]

Ja tak mam po prostu od upału, jak wyjdę na zewnątrz gdzieś coś załatwić to wracam i zawsze wymiotuje...nawet jak nie mam czym. Leci po prostu ślina, woda i żółć

reklama
Mi za to imię Tomek podoba się od nastoletnich czasów ,pamiętam jak mówiłam do koleżanek że jak będę miała syna to tak dam mu na imię ,mojemu mężowi też się podoba ale znowu mojej siostrze się nie podoba i namawiała mnie na inne ,ja jednak zdania nie zmienię [emoji2]Co do córeczki to mam problem ,jakoś żadne imię mi nie podchodzi [emoji16]
Jezu, Tomek to pierwsza miłość z przedszkola moja...[emoji6] już zawsze potem miałam słabość.
Dla chłopaka miałam mało wersji, które by mi się podobały. Najbardziej Michał, Kostek i Borys i Aleksander.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry