Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tez czuje już Kruszynka [emoji4] na początku nie byłam pewna czy to on ale to musi być on [emoji4] takie pukniecia [emoji7][emoji7] a zdarzają się różnie, najczęściej po jedzeniu jak się położę...a dziś to nawet było widać kopniaczka, tak leżałem i się wpatrywalam i tak fajnie było widać [emoji16][emoji16]Jak wasze dzidzie? Moją czuję , że się rusza tylko rano i wieczorem i zawsze z lewej strony![]()
o matulo, Ty to już w ogole figura marzenieTo i ja, dziś 19 tydzień zaczęty :-) druga ciąża idzie zdecydowanie szybciej.Zobacz załącznik 884933
No mi już plecy wysiadają ;( tzn nie przez brzuch, bo zawsze miałam z nimi problem, ale siedzenie za długo czy stanie np przy pierogach ostatnio, albo włosy umyć, albo psa wykąpać to dla mnie prawdziwa mordęga. Tylko nie krzyże, a te mięśnie jakby na środku. Troche się boje co będzie dalej.Ekstra! Ciesz się, bo urośnie na pewno, a krócej nosisz ciężar z przodu = mniej obciążony kręgosłup.