Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja też lubię farby z Joanny [emoji6]Zachęciłaś i mnie do farbowania ,ostatnio farbowałam z pół roku temu ale przydałoby się odświeżyć czuprynę [emoji1]Kupiłam sobie dzisiaj farbe z joanny, niby pielegnujaca bez amoniaku i PPD, nie dosc ze 7zl to kolor idealny taki jaki chciałam. Ciekawe, lubie joanne [emoji4] mężuś jutro bedzid mial debiut w farbowaniu [emoji16]
To ja mam suwaczek? [emoji28] W aplikacji go nie widzę.. może odlicza czas do urodzin synka bo ma za niecałe dwa miesiące [emoji50]o matulo, Ty to już w ogole figura marzenie
w ogole masz coś źle z suwaczkiem bo wg niego rodzisz za niecałe 2 miesiące![]()
No masz nawet dwaTo ja mam suwaczek? [emoji28] W aplikacji go nie widzę.. może odlicza czas do urodzin synka bo ma za niecałe dwa miesiące [emoji50]
Chyba z 5lat temu je ustawiałam i całkiem o nich zapomniałam. Muszę się na nowo wtajemniczyć jak się je zmienia [emoji28]No masz nawet dwaNo w sumie tak, można to różnie interpretować bo jest napisane "1 miesiąc, 3 tygodnie do urodzin Kruszynka" to ja pomyślałam, że do narodzin
![]()
Kupiłam sobie dzisiaj farbe z joanny, niby pielegnujaca bez amoniaku i PPD, nie dosc ze 7zl to kolor idealny taki jaki chciałam. Ciekawe, lubie joanne [emoji4] mężuś jutro bedzid mial debiut w farbowaniu [emoji16]
Woe jaka figura i opalenizna do pozazdroszczenia superrr[emoji106][emoji8][emoji16]Sorry za mało wyjściowy strój, ale jestem u rodziców, a upał nieziemski...
Zobacz załącznik 884819