reqiem
Fanka BB :)
Hainekena zero sie napij [emoji4] zupłenie bez alkoholu, a smakuje jak nornalne piwko. Ja sie wlasnie racze takim po pracy z soczkiem [emoji4]Mój ostatnio pił sobie zimne piwko i też mi narobił ochotę [emoji5]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hainekena zero sie napij [emoji4] zupłenie bez alkoholu, a smakuje jak nornalne piwko. Ja sie wlasnie racze takim po pracy z soczkiem [emoji4]Mój ostatnio pił sobie zimne piwko i też mi narobił ochotę [emoji5]
Tak z ciekawości spojrzałam na laktator firmy Medela Swing i powiem wam że się nie spodziewałam takiej ceny !Normalnie jestem w szoku ,sądziłam że będzie to koszt max 200zł [emoji850]Zobacz załącznik 885038

Oj tak! Ja to ogólnie przed ciąża byłam smakoszem piwa [emoji16]Dla mnie inny alkohol mógł nie istnieć tylko piwo[emoji2]Mój teraz piję piwo i mnie trochę też sie zachciało ehh w sam raz by było na ta pogodę...
ja jakoś do tych zero alkoholu byłam średnio nastawiona bo zawsze 0,5% tam było... Ale teraz już są chyba takie 0,0%?Hainekena zero sie napij [emoji4] zupłenie bez alkoholu, a smakuje jak nornalne piwko. Ja sie wlasnie racze takim po pracy z soczkiem [emoji4]
No bavaria taka słodkawa, Haineken najlepszy moim zdaniem. Zawsze sprawdzam czy to aby nie zwykłe bo idzie sie pomylić [emoji16][emoji16] moj M tez juz sie na nie praktycznie przerzucil, mowi ze czuje ze piwo piwo, a autem mozna w kazdej chwili jechacDziewczyny jest wino 0% [emoji4] nie chce Wam narobic ochoty jeszcze bardziej ale ja pije Bawarie, dobra ale jak dla mnie malo piwna [emoji4] na upały wolę np żywca albo lecha 0% [emoji4]
Ja zawsze w upały lubiłam takie zimne...Oj tak! Ja to ogólnie przed ciąża byłam smakoszem piwa [emoji16]Dla mnie inny alkohol mógł nie istnieć tylko piwo[emoji2]
Tak tak, ja tez tych 0.5% nie pije bo sie boje, ale teraz juz wszystkie robia zero zero calkiem. Jest Haineken, żywiec (od niedawna całkiem zero, chyba przestalo im schodzic te 0.5 % [emoji14]), lech, łomza i bavaria. No i te radlery z warki owocoweja jakoś do tych zero alkoholu byłam średnio nastawiona bo zawsze 0,5% tam było... Ale teraz już są chyba takie 0,0%?
Muszę męża wysłać w takim razie do sklepu...[emoji4]
No chciał chłopak dobrze [emoji6]Ale fakt cena jest masakryczna ,ja też bym była zła jakby mój mąż mi sprawił taki drogi laktator...No to moja kuzynka ma właśnie ten bo pamiętam kolory. Ale jej narzeczony kupił taki drogi bo to babka w sklepie go namówiła. Kuzynka potem była zła na niego że tyle wydał na laktator a on chcial dobrze![]()
Haha jaki wybór [emoji23][emoji23]Tak tak, ja tez tych 0.5% nie pije bo sie boje, ale teraz juz wszystkie robia zero zero calkiem. Jest Haineken, żywiec (od niedawna całkiem zero, chyba przestalo im schodzic te 0.5 % [emoji14]), lech, łomza i bavaria. No i te radlery z warki owocowe