reqiem
Fanka BB :)
Jasne, dawaj od razu imie, ostatnia miesiaczka, termin porodu, pleć, region (wojewodztwo) wiek i czy masz juz dzieci i terminy wizyt i powiedz nam cos o sobiecześć mamuśki można do was dołączyć jeszcze
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jasne, dawaj od razu imie, ostatnia miesiaczka, termin porodu, pleć, region (wojewodztwo) wiek i czy masz juz dzieci i terminy wizyt i powiedz nam cos o sobiecześć mamuśki można do was dołączyć jeszcze
Ja dostałam też wiadomość ale jakoś nie da się przez telefon spróbuję potem na kompie.jakos powróciło do mnie to okropne uczucie ssania w żołądku a na nic nie mam ochoty [emoji52]
Dzięki, właśnie dzięki Tobie udało się [emoji6]A nie masz na stronie głównej aplikacji, działu Fora zamknięte? Mnie nigdy nie bolało, mam elektryczny.
Tak byłam i odrazu że zarobaczony a to kot podwórkowy i je co popadnie ptaki,myszy.Mi na tel poszlo od razu bez problemu nie wiem dlaczego nie możeszI co byłaś u weterynarza ?
Oj to współczuje. A w którym tygodniu były poronienia? Teraz już dość wysoko to na pewno będzie wszystko dobrze :*dziękuję za przyjęcie 17.01 termin porodu,pierwsza ciaza ... termin wizyty 16.08 płci jeszcze nie znam wiek mój 34 lata jestem po 2 poronieniach ale teraz musi być dobrze dzieci brak a i jestem ze Szczecina
4tc i 6tc ... tak teraz już skonczony 16 tcOj to współczuje. A w którym tygodniu były poronienia? Teraz już dość wysoko to na pewno będzie wszystko dobrze :*
Ok [emoji16] Dane do tabelek i coś o sobie [emoji4]Cześć dziewczynyprzygarniecie mnie jeszcze pod swoje skrzydła?Bardzo proszę
![]()
Ilona lat 38Ok [emoji16] Dane do tabelek i coś o sobie [emoji4]
podkarpacie .Druga ciąża, w domu 11-letnia nastolatka
.Termin z om.20.01.Rodzić zamierzam w Krakowie jakies 240 km odemnie,ale co tam