reklama

Halo halo styczen 2019

Cześć, a ja od środy idę na zwolnienie. W pracy nie mają co ze mną zrobić. Sama też się męczę, bo walczę z sennością i Mdłościami.
zazdroszczę. Też się strasznie męczę, widzę ,że jestem mniej wydajna, myślenie mi kiepsko teraz idzie a na tym polega moja praca ;) poza tym ciężko mi wysiedzieć cały dzień przed komputerem. Mam nadzieję, że to już ostatni tydzień i też L4

reklama
Cześć, a ja od środy idę na zwolnienie. W pracy nie mają co ze mną zrobić. Sama też się męczę, bo walczę z sennością i Mdłościami.
Ja bym chciała wytrwać do 15czerwca bo potem urlop do końca i od lipca bym poszła dopiero. Póki co aż takiej tragedii nie ma daje radę ale różnie może być[emoji3]

Hej [emoji4] ja chyba tez pracuje ostatni tydzień, mdlosci i sennosc daja mocno odczuc ciaze [emoji20] wiecie moze czy zwolnienie mozna wystawić z wyprzedzeniem? Tzn ide do lekarza w czwartek, to moge dostac zwolnienie od poniedzialku? Milego dnia dziewczyny [emoji4]

Hej dziewczyny. Wczoraj szybko mnie zmogło a dziś wcześnie się obudziłam.
Mycie zębów to dla mnie teraz katorga. Jak tylko poczuje pianę w ustach to już mi się cofa... masakryczne uczucie. Poza tym zmian nadal nie czuje. Chyba tylko odrzuciło mnie od mięsa wieprzowego.
Trochę czuje dyskomfort w brzuchu, wkładka cały czas czysta co napawa mnie duma [emoji7] bo ze strachem idę za każdym razem do łazienki. Dziś 2 dni po terminie
Miałam to samo z myciem zębów, współczuję. Mnie wczoraj wieczorem już lekko muliło, ale dziś już ok, może jeszcze mnie trochę oszczędzi...

Hej [emoji4] ja chyba tez pracuje ostatni tydzień, mdlosci i sennosc daja mocno odczuc ciaze [emoji20] wiecie moze czy zwolnienie mozna wystawić z wyprzedzeniem? Tzn ide do lekarza w czwartek, to moge dostac zwolnienie od poniedzialku? Milego dnia dziewczyny [emoji4]
Jeden dzień do przodu i trzy dni wstecz można zwolnienie wystawić z tego co wiem ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry