paulenka91
Fanka BB :)
Jasne ze pije[emoji6]mala czarna z mleczkiem nie zaszkodzi[emoji6]Pijecie kawę w ciąży? Ja się przyznam, że przed ciążą kawa mi nie smakowała całkowicie! Teraz nie ma dnia bez filiżanki małej czarnejZobacz załącznik 886407
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jasne ze pije[emoji6]mala czarna z mleczkiem nie zaszkodzi[emoji6]Pijecie kawę w ciąży? Ja się przyznam, że przed ciążą kawa mi nie smakowała całkowicie! Teraz nie ma dnia bez filiżanki małej czarnejZobacz załącznik 886407
Do Kądziołki właśnie z profamilii ale nie do szpitala tylko do jej prywatnego gabinetu, a Ty do kogo chodzisz?Haha możepodobno dobry
gdzie chodzisz do lekarza?do pro famili?
No właśnieDo Kądziołki właśnie z profamilii ale nie do szpitala tylko do jej prywatnego gabinetu, a Ty do kogo chodzisz?
Ja różne opinie słyszałam ale to o wszytkich szpitalach w Rzeszowie, tak na prawdę zależy od tego na jaki personel się trafi a na to nie mamy za bardo wpływu![]()
Ja pije rano obowiazkowo i czasami popołudniu, ale raczej jak jestem w pracy. Ale odmieniło mi sie bo wczesniej piłam z mlekiem bez cukru, a teraz z cukrem, ale bez mleka [emoji16]Pijecie kawę w ciąży? Ja się przyznam, że przed ciążą kawa mi nie smakowała całkowicie! Teraz nie ma dnia bez filiżanki małej czarnejZobacz załącznik 886407
Tylko niech uważa żeby suczki do domu nie przeprowadził. U nas kot okazał się kotką a królik kroliczkąDziewczyny chciałabym się z Wami przywitać. Jestem Zuzanna i mam termin na 12 stycznia. Zostanę mamą czwartej córkiMąż troszkę podłamany tyloma babami i mówi, że kupuje sobie psa
Byłam wczoraj na usg i wyszło, że jedna nerka jest powiększona. Mam się zgłosić w przyszłym tygodniu, bo może dzidzia się tylko nie wysikała. Mam nadzieję, że wszystko będzie ok. Wszystkie moje dziewczyny są zdrowe i w ciąży nie było żadnych problemów, więc trochę się martwię. Pozdrawiam
Tylko niech uważa żeby suczki do domu nie przeprowadził. U nas kot okazał się kotką a królik kroliczką
Ja do Rzeszowa mam 65km, za pierwszym razem się zastanawiałam czy nie rodzić właśnie tam, ale chyba bym się bała że nie zdążę dojechać. Planuję w Krośnie.Tak z Rzeszowaa Ty gdzie planujesz rodzić jeśli mozna wiedzieć?
Ukryte pragnienia? [emoji23]Dziewczyny ja mialam ostatnio sen erotyczny z dyrektorem jakiegos banku
Ze zrobilam awanture najpierw o cos a potem erotyka weszla. [emoji85][emoji85][emoji85][emoji87][emoji87][emoji87][emoji87] matko kochana i skad to?[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
My mieliśmy królika i króliczyce i pomyśl jaki szok, jak patrzymy Śnieżynka stuka Orsona, a potem Orsonek w ciąży chodzi [emoji23]Tylko niech uważa żeby suczki do domu nie przeprowadził. U nas kot okazał się kotką a królik kroliczką