reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Halo halo styczen 2019

reklama
Ja byłam tak szcześliwa, jak mierzył i mówił, że kośc nosowa ok, serce ok, jakaś żyła brzuszna ok, przeziernosc ok to ze mna tak po kolei schodziło powietrze i nawet mnie ta płeć nie interesowała, zapomniałam o niej. Ale sam mowił, że tak leży że nic nie zobaczymy dzisiaj.

Ja byłam tak szcześliwa, jak mierzył i mówił, że kośc nosowa ok, serce ok, jakaś żyła brzuszna ok, przeziernosc ok to ze mna tak po kolei schodziło powietrze i nawet mnie ta płeć nie interesowała, zapomniałam o niej. Ale sam mowił, że tak leży że nic nie zobaczymy dzisiaj.
Tez mam nadzieje uslyszec ze wszystko jest dobrze [emoji4]

Piekne dzidziole Dziewczyny :) cieszę się, że wszystko w najlepszym porządku :)
Moje prenatalne w środę, nie mogę się doczekać :) ciekawa jestem też reakcji mojego na widok maluszka :)

Wszystkim gratuluję pięknych maluchów. Aż tridno uwierzyć, ze dopiero rozmawiałyśmy o 2 krzesłach ma teście a teraz już o płci .
Mnie bardzo ciekawość zżera co kto tam we mnie siedzi. Mam nadzieję dowiedzieć się jutro. Musimy pokój jeszcze w lipcu lub na początku sierpnia wyremontować bo potem urlop A we wrześniu mąż prawdopodobnie będzie miał zabieg i miesiąc zwolnienia leżącego. Nie chcę na ostatnią chwilę tego pokoiku zostawiać.

reklama
Kochane, oto mój zdrowy maluszek [emoji7] nie chciał współpracować, ruszal sie energicznie, machal do nas rączkami i nozkami, ale udalo sie pomierzyc co bylo trzeba [emoji7] nie pokazal czy jest chlopcem czy dziewczynka [emoji4] mąż wzruszony, mowi ciagle o tym, ze widzial jak kopie [emoji16] słyszeliśmy tez serduszko, ktore bije w tempie 164 [emoji173] pan doktor powiedzial ze dzieciątko lubi sie do mnie przytulac, bo ciagle wtulone w tyle [emoji4] moje 7,7cm miłości [emoji173]
1531414845793.jpg

Załączniki

• 1531414845793.jpg
    1531414845793.jpg
    295,7 KB · Wyświetleń: 233
Do góry