perell
Fanka BB :)
15+5A który to tydzień, że nie chciał płci powiedzieć?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
15+5A który to tydzień, że nie chciał płci powiedzieć?
Ja dostałam leki od ginekologa, prywatnie do Endokrynologa idę w sierpniuMi wyszło TSH 3.21jutro jestem umówiona na pierwsza wizytę do endokrynologa oczywiście prywatnie, bo na NFZ wizyta dopiero w lutym 2019[emoji849]szczerze niewiem czego się spodziewać na pierwszej wizycie ,czy odrazu dostałaś leki na obniżenie ?
Hmmm... A u mnie z taką pewnością stwierdził 15+3...
Mi ginekolog powiedział żebym poszła się przebadać do endokrynologa,nie dostałam żadnych leków od niego...no niewiem jutro pójdę i się dowiem co i jak ,wogóle u mnie w mieście ciężko o dobrego endokrynologa[emoji19]Ja dostałam leki od ginekologa, prywatnie do Endokrynologa idę w sierpniu
Ja już pisałam jak mojej siostrze ginekolog (inny) z pewnością stwierdzał dziewczynkę do 8msc a potem okazało się że chłopiec :-) także poczekam do połówkowychHmmm... A u mnie z taką pewnością stwierdził 15+3...
No właśnie u nas na prenatalnych stwierdził, że raczej chłopiec, a mój gin 15+3 orzekł, że dziewczynka.Ja już pisałam jak mojej siostrze ginekolog (inny) z pewnością stwierdzał dziewczynkę do 8msc a potem okazało się że chłopiec :-) także poczekam do połówkowych
Nie mam pojęcia na jakiej podstawie stwierdził, cieszyłam się razem z nią że będzie miała córeczkę i nie pytałam :-)No właśnie u nas na prenatalnych stwierdził, że raczej chłopiec, a mój gin 15+3 orzekł, że dziewczynka.
No i zgłupialam. Wiem, że prenatalne to dość wcześnie, ale z kolei mają na pewno lepszy sprzęt także dalej nic nie wiem...
A po czym u Towjej siostry stwierdził dziewczynkę? Widział wargi sromowe czy po prostu nie widział siuraka???
Jak możesz to zapytaj siostrę na jakiej podstawie tak stwierdził. Czy widział wargi sromowe czy nie widział po prostu ptaszka...[emoji6]Nie mam pojęcia na jakiej podstawie stwierdził, cieszyłam się razem z nią że będzie miała córeczkę i nie pytałam :-)
Moj ginekolog powiedzial że bliżej 20tyg określi płeć także tak samo jak u synka będę musiała poczekać :-)