Kokoszka356
Fanka BB :)
Też się zastanawiam nad tym jak taka ładna pogoda.Dziewczyny jak z myciem okien ? Można nie można w ciazy ? Bo nie wiem czy się zabierać
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też się zastanawiam nad tym jak taka ładna pogoda.Dziewczyny jak z myciem okien ? Można nie można w ciazy ? Bo nie wiem czy się zabierać
Link do: Racjonalne wytłumaczenie nieracjonalnych zabobonów o ciąży vol.2 - Opowiadam historie z życia i przemycam wiedzę medyczną dla KobietDziewczyny jak z myciem okien ? Można nie można w ciazy ? Bo nie wiem czy się zabierać
Kokoszka ja dziś to samo[emoji6][emoji8]my szykujemy się na weselisko[emoji6]Super [emoji1] ja dzisiaj 16+0 [emoji3] leci ten czas
To udanej zabawy życzę [emoji3] pogoda piękna na wesele więc tylko siły na zabawę życzę [emoji6]Kokoszka ja dziś to samo[emoji6][emoji8]my szykujemy się na weselisko[emoji6]
Też jestem tego zdania trochę chucham na siebie i dalej to robię nieswiadomie ale robię wszystko oprócz dźwigania[emoji6]No pewnie, że można. W zdrowej ciąży serio "wszystko" można w granicach zdrowego rozsądku. Nasze mamy, babcie czy nawet za granicą w niektorych krajach nie szczędzą sobie kobiety w ciąży i normalnie funkcjonują. Pewnie mnie pare osób zjedzie za te słowa, ale serio nie ma się co cackać nad sobą bo kobieta jest stworzona do rodzenia dzieci i im się bardziej nam sobą cackamy tym jest gorzej. Później jeden dłuższy spacer, albo wysiłek i do szpiatala się trafia. Powtarzam, że mówie o zdrowej ciąży bo wiadomo, że jak ktoś ma np krwiaki czy bardzo źle znosi objawy ciążowe to inna sprawa.
Dziękuję [emoji6] właśnie cieszę się że wyjdę do ludzi i trochę się odstresuje[emoji6]To udanej zabawy życzę [emoji3] pogoda piękna na wesele więc tylko siły na zabawę życzę [emoji6]