Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Poprosimy przepis na potrawkę z cielęciny, roladę serową i pizze:-)

Wszystko co napisałam to robiłam, jak chcecie to mogę wam podać jeszcze kilka przepisów, które zrobiły u mnie furrorę ale przecież nie mogę zawsze tego samego robić? Mogę? Nie chyba nie.Fredzik moze zgapie, ktorys twoj przepis? lubimy z mezem zaskakiwac gosci zawsze jakas nowa potrawa :-)

Dzięki, ciekawe czy ten przepis co mam mi dać koleżanka wieczorem będzie taki sam? Dam znaćprzepis na salatke gyros ;-)
-1kg filetu z piersi kurczaka (pokroic w kostke ,posypac przyprawa gyros i odstawic na 30min do lodowki)
- w tym czasie pokroic 2 cebule w kostke
-8 ogorkow konserwowych rowniez w kostke
-usmazyc kurczaka jak ostygnie polozyc na to cebule w kostke pokrojana na cebule ogorki konserwowe na to kleksy z keczupu i majonezu na te kleksy wysypac puszke kukurydzy i na koniec kapuste pekinska pokrojana ;-) (srednia glowka)
najladniej wyglada w przezroczystym naczynkumozna tez dodac do cebuli 1pore jak ktos lubi
![]()
Fredzik dzięki za przepisy. Oczywiście proszę o więcej:-) Gdzieś jest wątek o gotowaniu, szukaj nisko, bo marcówki mało gotują;-) Ja teraz przez rządzę w kuchni, więc chętnie wypróbuję przepisy.Wszystko co napisałam to robiłam, jak chcecie to mogę wam podać jeszcze kilka przepisów, które zrobiły u mnie furrorę ale przecież nie mogę zawsze tego samego robić? Mogę? Nie chyba nie.![]()