blueberry77
Podwójna Marcówka :)
U nas tort na pewno zrobi babcia
.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
u nas już chyba zabawek wystarczyTak sobie mysle, ze znowu bedzie problem z tym co takiemu dziecku na roczek podarowac?
I beda sie pytac nas, a my bedziemy musieli wymyslec. Koncza mi sie pomysly
Wystarczy juz tych zabawek![]()
Może jeździk, rowerek.Tak sobie mysle, ze znowu bedzie problem z tym co takiemu dziecku na roczek podarowac?
I beda sie pytac nas, a my bedziemy musieli wymyslec. Koncza mi sie pomysly
Wystarczy juz tych zabawek![]()
no własnie rowerekMoże jeździk, rowerek.
Roksi ale mi narobiłaś ochoty na ciasto, wszystko wygląda bardzo smacznie.u nas szalu nie będziebędzie masza w niedziele a po mszy torcik i kawa
mam niedaleko super cukiernie:-) robia super torty w różnych kształtach
Oferta / Torty dla dzieci
My już mamy. Jedyne co mi przychodzi do głowy to jakieś duże klocki, których córcia jeszcze nie ma, no i piaskownicę (ale to może tatuś zrobi;-))Może jeździk, rowerek.
To chyba Barbie jestMam pytanie - ten tort lalka jak jest zrobiony? Na zdjęciu wygląda jakby lalka byla włożona w srodek, jeśli tak jest to rozumiem że trzeba zapłacić też za lalkęBo na zrobioną z ciasta to ona nie wygląda
![]()
Też tak myślęTo chyba Barbie jest![]()