• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Hcg

reklama
W 8dpo może dopiero dochodzić do zagnieżdżenia, beta nie będzie wtedy pozytywna. Możesz zrobić ale jeśli będzie poniżej 5 nie oznacza to, że ciąży nie ma tylko, że zrobiłaś ją zdecydowanie za wcześnie. Najlepiej zrobić betę conajmniej 10-12 dpo. Wtedy może już coś wyjść jeśli jest ciąża.

W 8dpo może dopiero dochodzić do zagnieżdżenia, beta nie będzie wtedy pozytywna. Możesz zrobić ale jeśli będzie poniżej 5 nie oznacza to, że ciąży nie ma tylko, że zrobiłaś ją zdecydowanie za wcześnie. Najlepiej zrobić betę conajmniej 10-12 dpo. Wtedy może już coś wyjść jeśli jest ciąża.
Jeśli beta będzie niższa to ciąży nie ma. Jeszcze. Może się pojawić później, ale w momencie robienia badania ciąży nie ma.

Nie wiem sama czy u mnie wszystko w porzadku.
Co o tym sadzicie?
4 tydzien i 4 dzien Beta hcg 14376
Lekarz powiedzial ze na tej podstawie nie moze stwierdzic ciazy blizniaczej..
Co wy o tym sadzicie?
Czy mie za wysoko?
to raczej nie 8 dp a więcej po owulacji. A zrobił usg by zobaczyć pecherzyk czy nic nie zrobił? przy takiej wartości bety liczy się usg a nie domysły.

to raczej nie 8 dp a więcej po owulacji. A zrobił usg by zobaczyć pecherzyk czy nic nie zrobił? przy takiej wartości bety liczy się usg a nie domysły.
Tak zrobil.
Byly dwa pecherzyki.
Jeden pieknie rozwiniety a drugi wyglada na pusty.
Za 12 dni mam usg na odsluchanie serduszka.
Powtorzylam bete za 2 dni i czekam na wyniki.
Czy 14376 to nie jest zbyt duzo jak na pojedyncza ciaze.
Lekarz twierdzi ze z tego jednego pecherzyka chyba nic bedzie..czy to mozliwe zeby w ciazy blizniaczej jeden pecherzyk rozwinal Sie pozniej?

Często Często zdarza ze 1 pęcherzyk sie wchłania juz na początku, I ciąża będzie pojedyncza , beta wysoka ,moza właśnie przez te 2 pęcherzyki, zobacz przyrost , I musisz czekać na wizyty ,bo nic się woecej nie da zrobić

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry