Emilka1993
Zaciekawiona BB
Jestem w ciazy 4 tydzien plus 5 dni poza bólem piersi zero objawów czy to normalne?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mi mdłości przyszły dokładnie 6+2 według usg bo według miesiączki to byłby to tydzień 10+2. Serduszko u niektórych widoczne jest w 6tyg a u niektórych później. Ja bym poczekała spokojnie do skonczonego 7 tyg bo wcześniej jak pójdziesz to tylko bedziesz sie denerwować że może jeszcze nic nie widać [emoji2368] stres tu zbędnyA kiedy ewentualnie te dolegliwości mogą mnie zlapac?[emoji57]I w którym tygodniu najlepiej iść do ginekologa na badanie żeby było słychać serduszko[emoji173]
Nie muszą w ogóle Cię złapać. Ja nie miałam żadnych dolegliwości przez cały pierwszy i praktycznie cały drugi trymestr. Dopiero w trzecim trymestrze, ale związane w większości z dużym brzuchem - ból kręgosłupa, często robienie siusiu, puchnace stopy, zgaga.A kiedy ewentualnie te dolegliwości mogą mnie zlapac?I w którym tygodniu najlepiej iść do ginekologa na badanie żeby było słychać serduszko❤