reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Hej

Emilka1993

Zaciekawiona BB
Bylam u ginekologa.Jestem w 5tygodniu i 5 dni wielkość płodu to 1.5 mm czy to nie za mało? Lekarz powiedział że za tydzień mam przyjść i powinno być bicie serca jeśli nie to znaczy że coś nie tak
IMG-20210612-WA0003.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
z tego co widzę to zdjęciu ma 1,5mm a nie cm [emoji6] myślę że całkiem ok, ja w 6w1d nie zobaczyłam w ogóle zarodka [emoji55] mam nadzieję że w przyszłym tygodniu się pokaże i tobie życzę tego samego (♡)

z tego co widzę to zdjęciu ma 1,5mm a nie cm [emoji6] myślę że całkiem ok, ja w 6w1d nie zobaczyłam w ogóle zarodka [emoji55] mam nadzieję że w przyszłym tygodniu się pokaże i tobie życzę tego samego (♡)
Oj moj błąd chodziło o 1.5mm.u mnie jest widoczny zarodek tylko niepokoi mnie wielkość.Lekarz powiedział że za tydzień czyli w 6 i 5 dni juz powinno być serce a jak nie będzie to znaczy że coś nie tak.Wydaje mi się że to bardzo szybko.

Oj moj błąd chodziło o 1.5mm.u mnie jest widoczny zarodek tylko niepokoi mnie wielkość.Lekarz powiedział że za tydzień czyli w 6 i 5 dni juz powinno być serce a jak nie będzie to znaczy że coś nie tak.Wydaje mi się że to bardzo szybko.

widzisz, a u mnie 6w1d nie było zarodka, ale lekarz powiedział, że tak się zdarza i mam przyjść za dwa tyg, że nie ma się co martwić póki co

z tym że mój pęcherzyk ciążowy w 5+1 miał 6mm, a za tydzień prawie 15mm i nadal bez zarodka

nie wiem o dlaczego miałoby być u ciebie coś nie tak, także daj znać po kolejnym badaniu [emoji4]

widzisz, a u mnie 6w1d nie było zarodka, ale lekarz powiedział, że tak się zdarza i mam przyjść za dwa tyg, że nie ma się co martwić póki co

z tym że mój pęcherzyk ciążowy w 5+1 miał 6mm, a za tydzień prawie 15mm i nadal bez zarodka

nie wiem o dlaczego miałoby być u ciebie coś nie tak, także daj znać po kolejnym badaniu [emoj

reklama
Do góry