kasialdz93
Zaciekawiona BB
Ja bylam na badaniu z betą około 400 i już było widać 3mm pecherzyk ciazowy więc nie jest powiedziane, że nic nie będzie widać. W internecie piszą, że od bety 1000, ale na swoim przykładzie wiem, że widać już wcześniej 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Zrobiłam dziś pierwsza betę, wyszła 345 ....... mam dziś wizytę u ginekologa , nie wiem czy to nie za wcześnie, żeby iść?
Ja bylam na badaniu z betą około 400 i już było widać 3mm pecherzyk ciazowy więc nie jest powiedziane, że nic nie będzie widać. W internecie piszą, że od bety 1000, ale na swoim przykładzie wiem, że widać już wcześniej![]()
Mój drugi pomiar bety wynosił 1738. Do lekarza poszłam dwa dni później. Wiec na pewno było jeszcze więcej, ale już nie mierzylam trzeci raz, bo wystarczyło mi porównanie dwóch pomiarów, ze jest przyrost.
Mimo takiej bety widać było tylko pęcherzyk ciążowy.
Marne szanse, żeby cokolwiek zobaczyć. Poza tym dzisiaj i tak do lekarza się nie dostanie, więc na spokojnieGratulacje! Na ten moment zobaczysz jedynie pęcherzyk ciążowy i sprawdzisz czy jest dobrze umiejscowiony, lekarz wyznaczy kolejną wizytę pewnie w okolicy tygodnia 7, bo wtedy powinien być widoczny już zarodek i serduszko![]()
No bo miałaś wyższą betęMój drugi pomiar bety wynosił 1738. Do lekarza poszłam dwa dni później. Wiec na pewno było jeszcze więcej, ale już nie mierzylam trzeci raz, bo wystarczyło mi porównanie dwóch pomiarów, ze jest przyrost.
Mimo takiej bety widać było tylko pęcherzyk ciążowy.
Dzisiaj lekarz i tak prawdopodobnie nic nie zobaczy, tylko powie Ci, żebyś zbadała przyrost.Mam mętlik taki , że nie wiem co robić , tzn czy iść do lekarza czy poczekac i pójść po nowym roku .
Nie zastanawialabym się gdybym dobrze się czuła
Bardzo bolą mnie lędźwie i krzyż...podbrzusze trochę
W nocy o 3:15 obudził mnie taki tępy i rozpierajacy bol plecow ....trzymał z 10 minut ....
Marne szanse, żeby cokolwiek zobaczyć. Poza tym dzisiaj i tak do lekarza się nie dostanie, więc na spokojnie
No bo miałaś wyższą betę![]()
A ja mówię, że przy becie 300, to prawdopodobnie nawet pęcherzyka nie zobaczyDlatego mówię, że jeśli coś zobaczy to tylko pęcherzyk (o ile) i ze warto pójść za jakieś 2 tygodnie, bo to za wczesnie teraz . No jeśli nie ma nic niepokojącego oczywiście.