Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witam serdeczniejestem w 19 tygodniu ciąży i od jakiegoś czasu dość czesto pojawia się problem z poranną toaletą
pije soki,jem owoce,Jogurty itp a jednak te zaparcia się pojawiają.Nie wiem czy ktoraś z Was miala lub ma taki problem??i jak sobie z nim radzicie?czy to noramlne?w tym okresie ciąży?
bo tez mialam problem z zaparciami,pij tez sok z kiszonej kapusty na czczo-tez rewelacyjnie pomaga.Albo wieczorem zalej suszone sliwi goraca woda a rano zjedz sliwki i wypij 'kompocik' -naturalny srodek przeczyszczajacy
cześć ja miałam zaparcia w ciąży , jadłam gruszki , jabłka itp. unikać trzeba czekolady itp. potem po porodzie przez pół roku męczyły mnie zaparcia. coś okropnego. ale jakoś się unormowało,:-) POZDRAWIAMWitam serdeczniejestem w 19 tygodniu ciąży i od jakiegoś czasu dość czesto pojawia się problem z poranną toaletą
pije soki,jem owoce,Jogurty itp a jednak te zaparcia się pojawiają.Nie wiem czy ktoraś z Was miala lub ma taki problem??i jak sobie z nim radzicie?czy to noramlne?w tym okresie ciąży?