Izabela52
Fanka BB :)
HejJak się czujesz?![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
HejJak się czujesz?![]()
Współczuję Ci tak silnych dolegliwości... To prawda, że to znaczy, że ktoś tam nieźle się rozgościł u Ciebie pod serduchemHejniestety w dalszym ciągu nie za dobrze niby mdłości lżejsze mam ale za to zgaga mi dokucza wymiotuję.. wszysko śmierdzi. Apetyt kiepski. Pocieszm się że to oznacza że dzidzia tam jest i dobrze ze są te objawy. Śmieje się że charakterek męża będzie miała fasolka bo daje mi popalić na całego. A ty jak się czujesz?
![]()
Dzisiaj mam akurat wizytę 7t6dWspółczuję Ci tak silnych dolegliwości... To prawda, że to znaczy, że ktoś tam nieźle się rozgościł u Ciebie pod serduchem
Naprawdę mam nadzieję, że tak jak zdecydowana większość kobiet poczujesz, że żyjesz w drugim trymestrze. Mnie też pali w przełyku, czuję się jak smok wawelski co się naział ogniem, a za chwilę będę jak on wyglądać bo cały czas jestem głodna![]()
Z tych mniej miłych spraw - wybudzam się na siku w nocy, ale i tak wolę takie dolegliwości niż permanentna zmuła z pierwszego trymestru i bolący łeb jakby ktoś obuchem przywalił
Kiedy masz teraz wizytę i który to będzie tydzień/dzień? Czy czas oczekiwania mija Ci wolno, czy szybko?![]()
Kurczę, a co lekarz mówi na Twoje dolegliwości? Nie zaleca żadnych suplementów? Np Pregna VomiDzisiaj mam akurat wizytę 7t6dogólnie czas leci mi jak woda. Ostatnio robiłam wyniki pod kątem krzepnięcia krwi i mimo większej dawki clexsane krzepliwość jest większa co mnie bardzo zmartwiło zaraz panika i do lekarza pisałam. Na szczęście lekarz napisał że jest ok to jest czas w którym krzepnie mi krew to jest ważne aby nie doszło do krwotoku tym bardziej z dróg rodnych więc moja panika była po prostu bezsensu. Oj ja też zaczynam być głodna tylko mam większy problem z tym że nie smakuje mi a brzuch się domaga burczy z głodu a później jak zjem to wymiotuję
brak mi siły na to boję się wyjść z domu żeby nie z wymiotować na ulicy. A ty kiedy masz teraz wizytę który tydzień?
A maluszek rośnie na heparynie jak na drożdżachKurczę, a co lekarz mówi na Twoje dolegliwości? Nie zaleca żadnych suplementów? Np Pregna VomiWiele kobiet to stosuje. Jeszcze trochę to potrwa, a może są sposoby żeby sobie ulżyć
Koniecznie daj znać jak wizyta i czego się dowiedziałaś o kruszynce
![]()
Mam teraz 13t2d. Jutro usg, ale jestem spokojniejsza niż zwykle przed wizytą. Zrobiłam jogę dla ciężarnych i czuję się rozluźniona.
Ojej, wspaniała wiadość! <3 Ale ma dużo miejsca i wód do fikaniaA maluszek rośnie na heparynie jak na drożdżachma już 1.87cm i wskazuję to na 8t3d
temin na 25.10. Serduszko bije
to najważniejsze. Następna wizyta 1 kwietnia. Miałam szybką wizytę dzisiaj lekarz dla pewności chciał wyniki zobaczyć i jak ma się maluszek. Powiedział że wszystko rozwija się pieknie
![]()
Cieszę się bardzo że u ciebie tez wszystko okCześć
Ojej, wspaniała wiadość! <3 Ale ma dużo miejsca i wód do fikaniaTaka kruszynka, a wywołała TAKIE zmiany w samopoczuciu Mamy
![]()
Mój maluszek też przypakował, CRL 8 cm i waży 100 gramWszystkie parametry jakie udało się uwidocznić są zdrowe. Z radości nażarłam się orzechów i teraz mi niedobrze
Maluszek nam macha na zdjęciu ;p Pan doktor też powiedział, że raczej chłopak i pokazał mi na usg dość pokaźny na to dowód
![]()