Uda się na 100 %DziekujeCieszę się, ze do Was napisałam. Już przestałam wierzyć w to, ze będę mama. Dziś przespałam pol dnia. Teraz jedziemy do rodziny.
Tak bardzo chciałabym wiedzieć - dlaczego ?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Uda się na 100 %DziekujeCieszę się, ze do Was napisałam. Już przestałam wierzyć w to, ze będę mama. Dziś przespałam pol dnia. Teraz jedziemy do rodziny.
Ja w sierpniu zeszłego roku po 2 poronieniach zrobiłam prywatnie badania pakiet pod kątem trabofili po 10 dniach miałam wynik. Trabofilia. Jednak dopiero od grudnia zaczęliśmy się starać o kolejna ciążę bo niestety nie byłam gotowa do tego rzuciłam palenie papierosów już 8 miesięcy nie pale że względu na zdrowie. Zaszłam w ciążę w drugim cyklu już na heparynie od 23 dc byłam oraz od 16 dc na duphoston. W poniedziałek 14 tydz skończony 15 tydz zaczynam. Mam nadzieję że urodzę to dzieckoOd momentu stwierdzenia do momentu zajęcia w ciąże ile zajęło to Wam czasu kochane?
Czy leczenie jakie podjęliście dało efekty w ciągu paru tygodni miesięcy ?
(Może to glupotkowane pytania) przepraszam z góry, ale jestem jak dziecko błądzące we mgle
W pon ide na badania w pt chciałabym się umówić do ginekologa. Czy długo się czeka za takimi wynikami jakie robiliście?
Ja zaszalałam od razu w 1 miesiącu starań ale u mnie tak za każdym razemOd momentu stwierdzenia do momentu zajęcia w ciąże ile zajęło to Wam czasu kochane?
Czy leczenie jakie podjęliście dało efekty w ciągu paru tygodni miesięcy ?
(Może to glupotkowane pytania) przepraszam z góry, ale jestem jak dziecko błądzące we mgle
W pon ide na badania w pt chciałabym się umówić do ginekologa. Czy długo się czeka za takimi wynikami jakie robiliście?
Ja mam czasami krew a czasami heparyna mi nawet trochę wypłynieDziewczyny czy zdarza się Wam, że po zrobieniu zastrzyku z heparyną wypływa trochę krwi? Dzisiaj wystraszyłam się czy nie przebiłem przypadkiem macicy![]()
Jejku jak ten czas leci, za chwilę będziemy na porodówceSuper wiadomości. Bardzo się cieszę że wszystko ok u ciebie. Niech rośnie zdrowo. Ja za heparyne też jestem wdzięczna bez niej bym nie była tu gdzie jestem. Ja w poniedziałek będę mieć 14 tydz skończonyw czwartek wizyta. Ciekawe czy powie mi lekarz już kto w brzuszku mieszka
ale synuś się tuli do ciebie
![]()
Ja mam pakiet prywatny w Medicover i okazało się, że w tym pakiecie mam wszystkie te badania. Być może też masz u siebie Medicover i warto rozważyć abonament, przynajmniej na okres starań, ciąży, połoguDziekujeCieszę się, ze do Was napisałam. Już przestałam wierzyć w to, ze będę mama. Dziś przespałam pol dnia. Teraz jedziemy do rodziny.
Drugi trymestr zaczelam fatalnie strasznie niskie ciśnienie miałam. 74/58/89 puls miałam wyższy od ciśnienia i strasznie kręciło mi się w głowie. Lekarz mnie uspokoił ze puki nie wymiotuję i nie krwawie to spokojnie leżeć nogi w górze kawę słaba wypić i dużo wody. Tak też zrobiłam ale ból głowy był nie dozniesinia. Dwa dni takie miałam ale już minęło ciśnienie wróciło do normy mdłości jeszcze się czasem pojawiają wieczorem najczęściej ale już o niebo lepiej jest. Nie wymiotujęJejku jak ten czas leci, za chwilę będziemy na porodówce![]()
Też jestem bardzo ciekawa, czy ginekolog zauważy płeć. Czuję, że będziesz miała dziewczynkę
Jak się czujesz? Czy drugi trymestr traktuje Ciebie lepiej?