Jak się po tym czułaś?Ja to brałam w ciąży.
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jak się po tym czułaś?Ja to brałam w ciąży.
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Hm ja nie brałam innych zastrzykow więc nie mam porownania. Nie miałam żadnych skutków ubocznych. Pod koniec ciąży spadły mi plytki ale to sprawa indywidualna. Czasem bolały czasem nie, czasem robiłam sobie siniaki ale rzadko.. myślę że sam produkt nie jest jakoś inny. Heparyna to heparyna, tyle że ta fraxy jest droższa, kojarzę że placilam 22zl za opakowanie 10 szt. Ciąża donoszona, córeczka zdrowa - po porodzie brałam jeszcze parę tygodni. Nie mam zastrzeżeńJak się po tym czułaś?
Ja mam od dziś brać. Tylko zastanawiam się też czy tak szczypie, piecze. I jak wpływa na dzidziusia.
Ja biorę neoparin,ale one wszystkie chyba mają skład podobny,wiec i podobnie działają. A na dzieciaczki to chyba nie wplywa jakos zle,skoro zalecają.
@Magda.Scotland jak się czujesz?
już nie przytulam się tyle do porcelany,brzuch rośnie jak szalony. W poniedziałek prenatalne i po cichu liczę,że Maluszek powie nam czy jest dziewczynką czy chłopcem:-) 
A ja w sumie nieźlejuż nie przytulam się tyle do porcelany,brzuch rośnie jak szalony. W poniedziałek prenatalne i po cichu liczę,że Maluszek powie nam czy jest dziewczynką czy chłopcem:-)
Kurcze,mam nadzieję że odpuszczą Ci wreszcie te wymioty. A jak zastrzyki z heparyny?
Oczywiście trzymam kciuki za jutrzejsza wizytę![]()